Uite cum arată Giulia Anghelescu Huidu în luna a 6-a de sarcină

3 februarie, 2015
10427229 10155119352485608 665454794634024794 n jpeg

Cântăreaţa şi soţul ei, Vlad Huidu, vor deveni, în curând, părinţi pentru a doua oară. Această experienţă i-a luat pe nepregătite, dar nu-şi fac griji, pentru că sunt deja experţi în schimbatul scutecelor.

Cântăreaţa şi soţul ei, Vlad Huidu, vor deveni, în curând, părinţi pentru a doua oară. Această experienţă i-a luat pe nepregătite, dar nu-şi fac griji, pentru că sunt deja experţi în schimbatul scutecelor.

Dacă la prima sarcină, Giulia Anghelescu Huidu a fost mai deschisă în a le comunica fanilor săi faptul că va deveni mămică, nu la fel s-a întâmplat şi acum, când cântăreaţa a preferat să fie mult mai discretă cu viaţa de familie.

Dar, pentru că sarcina a devenit tot mai vizibilă, Giulia n-a mai putut ascunde evidenţa, ba chiar a acceptat să vorbească despre a doua ei experienţă de acest fel în revista „Tonica“.

, a declarat ea pentru

.

image

Întrebată cum de reuşeşte să nu acumuleze prea multe kilograme în timpul sarcinii, Giulia a mărturisit că: „Mi-a fost destul de rău în primele luni de sarcină, aşa că abia de o lună am reuşit să încep să mă îngraş. Încerc să fiu cât mai calmă şi să am grijă de mine şi ca femeie, nu doar ca mamă, deşi sinceră să fiu mi-aş fi dorit să fi fost mai activă până acum, aşa cum am fost în prima sarcină“.

Cât despre revenirea pe scenă, artista a spus că: „Mi-aş dori ca pauza să fie mult mai mică decât după prima naştere, însă va fi cum va vrea Dumnezeu. Dacă totul va merge perfect, îmi doresc să mă întorc pe scenă la maximum 2 luni de la naştere“.

image

Foto: pagina personală, TonicaRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg