Uite cum arată invitaţia la nunta Andei Adam

25 martie, 2015
anda adam invitatie de nunta jpeg

Mai sunt puţine luni până când artista şi iubitul ei îşi vor jura credinţă veşnică în faţa altarului. Aşa că cei doi logodnici au împărţit deja invitaţiile de nuntă şi încep să strângă confirmările.

Mai sunt puţine luni până când artista şi iubitul ei îşi vor jura credinţă veşnică în faţa altarului. Aşa că cei doi logodnici au împărţit deja invitaţiile de nuntă şi încep să strângă confirmările.

Anda Adam şi Sorin Andrei au hotărât să se căsătorească pe 7 iunie, în cele două luni rămase până la marele eveniment urmând să pună la punct toate detaliile evenimentului.

Primul pas a fost să împartă invitaţiile, cei doi având pe listă 400 de nume pentru care vor să găsească o locaţie suficient de mare şi de elegantă, pe măsura amplorii celui mai important moment din viaţa lor.

image

Deocamdată, detaliile care au rămas în picioare sunt dress-code-ul invitaţilor – alb, pentru un party white sensation – , meniul, care va include şi preparate tradiţionale, şi petrecerea nonconformistă.

Cu această ocazie, Anda Adam îşi va reuni şi familia după o lungă perioadă de timp în care nu s-au văzut cu toţii, la aceeaşi masă. Tatăl vedetei va veni din Australia, mama artistei se va întoarce în ţară tocmai din Statele Unite ale din Americii, dar şi rude din Canada care şi-au anunţat prezenţa la nuntă, vor avea ocazia să se revadă după ani întregi.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg