Uite cum arată părinţii Melaniei! Sunt de-o seamă cu Donald Trump

20 iunie, 2017
President Trump Departs White House For First Overseas Trip jpeg

Pragurile de la Casa Albă au fost păşite de o mulţime de oameni importanţi, de la şefi de stat, la prinţese sau regi, dar de data aceasta persoane din familie au venit în vizită la Preşedinte şi la Prima Doamnă. Părinţii Melaniei au fost de curând la Casa Albă pentru a-şi revedea fiica, nepotul, dar şi pe Donald.

Ochelari de soare, haine mulate, pantofi cu toc şi genţi de firmă, preferatele Melaniei şi ale mamei sale.

Viktor şi  Amalija Knavs au sosit la Washington D.C împreună cu fiica şi cu ginerele lor, chiar înainte ca Melania şi Barron să se mute definitiv din Trump Tower din New York City. Şi nu mare ne-a fost mirarea să îi vedem foarte eleganţi, mai ales pe mama Primei Doamne.

Părinţii Melaniai sunt de aceeaşi vârstă cu soţul Donald Trump.

Şi aceasta nu este singura vizită a părinţilor Melaniei în America, dar cu siguranţă prima de la Casa Albă. Cuplul a vizitat New York pentru prima oară în 2004, moment în care Donald a cerut şi binecuvântarea pentru a o cere de soţie pe Melania. Melania Trump este atât de apreciată pentru formele sale, dar şi pentru bunul-gust cu care îşi alege ţinutele, căci pare că le-a moştenit pe toate de la mama sa. Amalija are aceeaşi vârstă ca Donald Trump, 71 de ani şi este într-o formă de zile mari. Are cam acelaşi stil vestimentar ca fiica sa super cunoscută, îi place să poarte rochii mulate, cu picioarele la vedere, căci corpul o ajută, încălţări cu toc înalt, genţi de firmă şi nelipsiţii ochelari de soare.

Mama Melaniei arată fenomenal la 71 de ani.

Dacă soacra sa are aceeaşi vâstă ca ginerele, socrul lui Trump, Viktor, cu doi ani mai în vârstă, pare mult mai tânăr ca însuşi Preşedintele Statelor Unite ale Americii. Să nu mai vorbim de asemănarea izbitoare între el şi Trump, atât din punct de vedere vestimentar, cât şi în ceea ce priveşte construcţia corpului. Poate tocmai din această cauză Melania a fost atrasă în mod irevocabil de Donald, căci a regăsit în el câteva aspecte care îi aminteau de tatăl său.

Mama şi fiica- la fel de elegante şi îmbrăcate la modă.

Foto: Getty Images, Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate