Uite cum pozeaz─â Kourtney Kardashian pentru Justin Bieber

17 decembrie, 2015
Kourtney deschidere jpeg

Ea are 36 de ani. El are 21. Dar diferen┼úa de v├órst─â nu face dec├ót s─â dea savoarea idilei despre care se vorbe┼čte c─â s-a ├«nfiripat ├«ntre Kourtney ┼či Justin

Este cea mai normal─â femeie din familia Kardashian. Ea ┼či Kendall Jenner (au conforma┼úii fizice complet diferite, de aceea nu pot concura una ├«mpotriva celeilalte, fiecare este atr─âg─âtoare ├«n felul s─âu). E concluzia la care ajungi privind fotografia nud pe care prima a postat-o pe contul ei de Twitter. Kourtney arat─â c├ót se poate de bine - mai ales dup─â trei na┼čteri, ea ┼či Scott Disick av├ónd trei copii: pe Mason, n─âscut pe 14 decembrie 2009, Penelope, venit─â pe lume pe 8 iulie 2012 ┼či Reign Aston, n─âscut pe 14 decembrie 2014.

Kourtney a pozat pentru Vanity Fair

Imaginea de mam─â familist─â s-a estompat, ├«ns─â, acum, dup─â ce a fost v─âzut─â flirt├ónd intens cu Biebs vineri la un local din West Hollywood - pentru ca apoi s─â fie observat─â ie┼čind dintr-un hotel din Beverly Hills unde Justin st─â de obicei. Iar ┼čtirea lansat─â de "Us Weekly" i-a uimit pe to┼úi ┼či anume c─â cei doi s-ar vedea, de fapt, de la sf├ór┼čitul lunii august. Poza postat─â de Kourtney face parte dintr-un shooting special pentru revista "Vanity Fair". Oare ce spune Biebs?

Foto: Twitter