Uite cum se pregăteşte Loredana înainte de concert

29 septembrie, 2016
Loredana Groza 123 jpeg

Cea mai de succes artistă de la noi are un as în mânecă: pe antrenoarea de voce Lucia Ciobotaru.

image

Loredana, cea mai apreciată cântăreaţă din România, îşi perfecţionează vocea alături de un specialist în Complete Vocal Technique şi are chiar un ritual pe care îl urmează cu sfinţenie de fiecare dată înainte de a urcă pe scenă. Fie că se pregăteşte de un recital de 40 de minute sau de un concert care durează 3 ore, Loredana îşi încălzeşte vocea împreună cu Lucia Ciobotaru, profesoară de CVT (Compete Vocal Technique), apreciată că fiind unul dintre cei mai buni “antrenori de voce” din Europa.

“Căutăm de multă vreme pe cineva precum Lucia. Un artist adevărat trebuie să evolueze continuu, iar vocea este un instrument cu care poţi lucra la nesfârşit. Lucrăm împreună din 2013. Chiar şi înainte de fiecare concert ne vedem live sau pe Skype şi facem împreună exerciţii de încălzire a vocii vreme de 10 minute”, declara Loredana.

Lucia Ciobotaru este profesor autorizat de CVT (Complete Vocal Techique), are patru şcoli de voce în Olanda, lucrează cu unii dintre cei mai buni cântăreţi şi speakeri din Europa, iar în România preda această tehnică la Atelierul de Voce (www.atelieruldevoce.ro).

Lucia Ciobotaru

“Exerciţiile de tehnică vocală sunt esenţiale pentru orice persoană care lucrează cu vocea, fie el artist, speaker, om de televiziune sau de radio. Aceste exerciţii sunt esenţiale pentru setarea vocii şi dau acesteia twang-ul necesar. Twang-ul este o poziţie a laringelui unde sunetul sună cel mai sănătos şi clar. Cu o voce reglată poţi face minuni şi poţi susţine concerte live chiar ore întregi”, declara Lucia Ciobotaru.

Lucia Ciobotaru predă CVT (Complete Vocal Techique) la Wanderstudio - Atelierul de Voce (www.atelieruldevoce.ro). La şcoală se pot înscrie toţi cei care vor să-şi perfecţioneze vocea, indiferent de stilul lor muzical, dar şi orice persoană care lucrează în mod public cu vocea, fie că vorbim despre oameni de radio, televiziune, speakeri sau persoane din domeniul corporate.

Lucia este specializată în: volum/suport/respiraţie/twang/ambitus; pop/rock/metal/soul/clasic/muzical; articulaţie în diferite limbi şi accente; ajutor rapid celor care au probleme de voce; refacerea vocii după o operasie pe corzile vocale sau dupp o trauma suportatp de voce; lucru cu dansatorii care vor să-şi îmbunătăţească tehnica vocală sau modul de a vorbi, în diferite moduri vocale.

Loredana, alături de Lucia Ciobotaru.Recente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg