Uite unde a plecat Brigitte Năstase după scandalul de săptămâna trecută FOTO

21 noiembrie, 2016
Brigitte Porsche jpeg

A plâns, a ameninţat, s-a filmat, s-a confesat, i-a părut rău şi a iertat. Uite unde se reface soţia lui Ilie Năstase, după recentul tăvălug mediatic.

image

Brigitte Năstase iubeşte mult şi cu patimă. Şi, pentru bărbatul iubit, merge până în pânzele albe! Pentru Ilie Năstase, ea spune că a fost în stare să facă totul, dar mai ales să-i ierte totul.

Când credeam că problemele lor maritale s-au rezolvat, mai ales după riscanta operaţie de extirpare a unor tumori pulmonare suferită de Brigitte în Austria,  iureşul s-a iscat din nou în familia lor săptămâna trecută. Brigitte a descoperit că soţul ei ar avea o amantă şi, vulcanică cum o ştim, a vrut să afle toată lumea despre nefericirea ei.

Ulterior, apele s-au calmat (din nou!), iar Brigitte a plecat din ţară. Nu la Monaco, ci în Turcia, la Bodrum, unde şi-a oferit o săptămână de relaxare şi dezintoxicare. Ca o precitare, clinica, The Lifeco Bodrum Well-Being Center Bodrum - Türkbükü, este aceeaşi la care merge pentru detoxifiere şi o altă vedetă de la noi, Ileana Badiu.

image image

"Puţină curăţenie pentru viaţă, suflet şi corp", a notat Brigitte Năstase în dreptul unei fotografii cu un pahar de detox.

image

Uite cum arată complexul şi ce conţine meniul acestei clinici exclusiviste.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg