Ultima aroganţă propusă de Madonna! S-a pozat la WC, la 63 de ani, în timpul unei vacanţe la munte: ”Nu încercaţi să mă găsiţi!”

31 decembrie, 2021
1 madonna7 2 jpg jpeg

Nonconformistă este probabil cea mai bună caracterizare a Madonnei. Încheie anul pe vasul de WC şi le transmite fanilor să nu încerce să o găsească.

Artista imprevizibilă în vârstă de 63 de ani a făcut multe lucruri trăsnite anul acesta, a pozat inclusiv sub un pat, de unde a lăsat să i se vadă doar fundul, accesorizat desigur cu ciorapi plasă şi stârnind un adevărat curent pe reţelele de socializare.

Madonna a rămas îmbrăcată totuşi în poza de pe vasul de toaletă. Diva blondă a plecat undeva la munte, fără să dezvăluie locaţia, dar a publicat fotografii cu un peisaj superb de iarnă.

13 madonna pe wc png png

De asemenea, s-a filmat în timp ce cânta cu gemenele sale în vârstă de 9 ani, Stella şi Estere în maşină, în drum spre destinaţia montană. ”Nostalgie în zăpadă”, a scris cântăreaţa care a adoptat patru copii din Malawi: pe gemene, dar şi pe David, de 16 ani, şi pe Mercy, de 15 ani.

Ele au ales să cânte varianta lui Elvis Presley, ”I Can't Help Falling In Love With You”, iar versurile erau binecunoscute de către fetiţe.

Pe lângă copiii adoptaţi, Madonna are şi doi copii biologici: pe Lourdes Leon, copia sa din tinereţe, în vârstă acum de 25 de ani şi pe Ritchie, de 21 de ani, fiul rezultat din căsătoria cu Guy Ritchie şi care locuieşte în Anglia.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg