”Ultima mea ceremonie” Christina Applegate, apariție emoționantă la SAG Awards, alături de fiica sa

27 februarie, 2023
Christina Applegate la SAG Awards, Getty (3) jpg

Momente super emoționante pentru Christina Applegate duminică seară, la SAG Awards 2023 din Los Angeles.

Actrița de 51 de ani a mărturisit, cu emoție, că această ceremonie de premiere este mai mult ca sigur ultima, din cariera sa de actor.

Christina Applegate la SAG Awards, Getty (1) jpg

Am văzut o Christina Applegate plină de emoție și fragilă. Actrița se luptă cu un diagnostic crunt, de câțiva ani. Vedeta a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în 2021, dar aseară pe covorul roșu a pășit spectaculoasă, cu o forță pe care o au învingătorii. Christina Applegate a avut o apariție ravisantă, cu o rochie lungă, neagră, din catifea, cu trenă. Actrița și-a lăsat părul desfăcut și s-a sprijinit în bastonul său care i-a devenit nelipsit și care este inscripționat cu mesajul ”Fuck SM” (Să te ia naiba, scleroză multiplă!”. Un alt sprijin de nădejde i-a fost fiica Sadie Grace, în vârstă de 12 ani. Fiica pe care o are cu soțul Martyn LeNoble obișnuiește să se asorteze cu mama sa pe covorul roșu. Și de data aceasta, a purtat o ținută neagră, asemănătoare: pantaloni negri, blazer negru și o șapcă. Amândouă, mamă și fiică, s-au ținut strâns de mână, într-o imagine emoționantă.

Evenimentul a fost foarte important pentru Christina Applegate și a spus asta încă de când a dat un interviu în Los Angeles Times: ”Este ultima mea decernare de premii, în calitate de actor. Așa că va conta enorm. La ora actuală, îmi este imposibil să mă mai trezesc la 5 AM și să stau 12 – 14 ore pe platourile de filmare.”

Christina Applegate a fost nominalizată pentru a șasea oară la Premiile SAG. Anul acesta, pentru prestația sa din “Dead to Me”, o producție Netflix în care joacă rolul lui Jen Harding.

Actrița se va retrage din linia întâi, însă plănuiește să rămână activă, căci trebuie să muncească și să câștige bani. Christina Applegate a dezvăluit că va face o schimbare și că se va axa pe a pune voci în filme.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg