Ultima conversaţie. Ce i-a spus Whitney Houston mamei sale cu 30 de minute înainte de moară

7 februarie, 2021
1 fotojet jpg jpeg

Dispariţia prematură a unuia dintre cele mai mari cântăreţe din lume ne-a uimit şi întristat pe toţi, însă întreaga lume – până şi familia ei – a fost nevoită să accepte faptul că Whitney a fost înfrântă de o dependenţă de droguri care pusese, de ani buni, stăpânire pe existenţa ei. Totuşi ultimele conversaţii pe care le-a avut Houston chiar în ziua morţii ei ne-o arată pe cântăreaţă binedispusă şi cu planuri de viitor.

ele iar jpg jpeg

Dionne Warwick şi mama lui Whitney Houston, Cissy Houston, au vorbit la telefon cu faimoasa cântăreaţă cu numai câteva ore înainte să-şi dea ultima suflare şi au spus la unison că nu detectaseră niciun de semn că ceva era în neregulă cu diva pop. Whitney se pregătea să meargă la un petrecere înainte de ceremonia de acordare a premiilor Grammy şi a stabilit cu Dionne, chiar în ziua decesului ei, ultimele amănunte despre party-ul lui Clive Davis în acea seară.

ele old jpg jpeg

Apoi, conform celor relatate de ABC News, Houston a primit un telefon de la mama ei, în jurul orei 15.15, adică cu numai 30 de minute înainte ca Whitney să fie găsită inconştientă în cada ei din camera de hotel. În 2013, Cissy a vorbit cu Oprah Winfrey despre acea ultimă conversaţie cu fiica ei, dezăvuind următoarele: „Mi-a spus că mă iubea... Mi-a spus că o să vină curând să mă vadă... N-aveam nici cea mai mică idee că era pentru ultima dată când aveam să vorbesc cu ea.”

"Avea tot ce-şi dorea la acel moment"

Cissy i-a mărturisit, de asemenea, lui Oprah că unul dintre fiii ei a sunat-o şi a început să ţipe la telefon că Whitney murise. „Am întrebat dacă e moartă şi el mi-a răspuns: «Da, mami, e moartă.»Mama divei pop a recunoscut că nu-şi mai aduce aminte prea multe după ce a primit vestea tragică.

Cissy a vorbit despre ultima discuţie cu fiica ei şi în 2012, în cadrul unui interviu pentru Good Morning America. "Ea mi-a spus... «Vii la petrecere, nu?», iar eu i-am răspuns: «Da, o să fiu acolo!» Apoi ea mi-a mai spus: «Mulţumesc, eu îmi doreşti să vii şi tu. Trebuie să vii să mă susţii.»", şi-a amintit Houston, care a ţinut să adauge: "Avea tot ce-şi dorea la acel moment."

Whitney a fost găsită moartă în cada ei din hotelul Beverly Hills Hilton cu câteva ore înainte de-a începe decernarea premiilor Grammy 2012. Medicul legist a stabilit cauza decesului ca fiind înec accidental, însă o boală de inimă şi consumul de droguri au fost factori care au contribuit la dispariţia prematură a uneia dintre cele mai mari cântăreţe care au existat vreodată.

tot ele jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg