Ultima cucerire a lui Brigitte Macron, Pamela Anderson la Saint Tropez şi alte ipostaze amuzante

7 iulie, 2017
French President Emmanuel Macron Receives Arnold Schwarzenegger At Elysee Palace jpeg

Arnold Schwarzenegger &Brigitte Macron

„Ce faci, păpuşă?“

image

Îl are ea, Brigitte, pe vino-ncoa, altfel nu ne-am explica lipiciul la bărbaţii care-ar putea şi mai bine. Uite-l, de exemplu, pe Arnie. A mai văzut femei la viaţa lui, a călcat şi strâmb din cauza lor, dar e ceva la doamna Macron care-l incită. Are acasă un bărbat verde şi prezentabil, başca preşedinte, care n-ar da-o nici pentru zece fotomodele şi asta-l face curios pe actor. Curios şi horny. În schimb, Brigitte nu simte nimic. Alta era situaţia dacă-l cunoaştea pe Patrick Schwarzenegger, fiul domnului Arnie. Are 23 de ani şi-aşa mai vii de-acasă.

Click pe următoarea!Pamela Anderson 

Beach ready

image image

Pe vremuri, actriţa apărea pe plajă alergând într-un costum de baie roşu, cu vedere la sânii operaţi. Anii au trecut, sânii s-au dezumflat şi au apărut multe haine. Imaginea asta regizată să pară spontană, à la Brigitte Bardot, cu Pam în rochie de vară, coş de plajă şi un câine din ăla blond, de apă, este atât de diferită de era Baywatch. Acum, singurul care plonjează în mare e câinele şi se salvează cine poate.

Céline Dion

O fi cool, dar nu vedem noi

Céline Dion

Ne e dragă cântăreaţa, ştim că a trecut prin multe şi că vrea acum să se reinventeze. Dar când ne uităm la ţinuta asta, parcă ne dorim să fi rămas aşa, mai învechită. Vă imaginaţi, probabil, că hainele astea costă nişte zeci de mii de euro şi sunt rezultatul muncii de creaţie a unui brand celebru. Dar, vorba aia, nu greşeşte cine cere, ci cel care dă. Sau cine ştie, poate că Céline a pierdut un pariu şi trebuie să se îmbrace precum Cruella De Vil, varianta rock.

Johnny Depp

„Ai un foc?“

image

Ne place Johnny, dar nu ştim, parcă nu mai renunţă la personajul ăsta! Piratul ăla din Caraibe căruia i s-au scufundat corăbiile, dar i-au rămas băutura şi tutunul. Aici, actorul promovează ceva la un festival rock din Anglia, e foarte sexy şi nu-i pasă. Nici de el, nici de capota maşinii.

Suki Waterhouse

Fii bărbată!

image

În competiţia asta, modelul Victoria`s Secret n-are nicio şansă. Dar ce ni se pare aiurea este că, de data asta, fetele astea cu muşchi poartă bikini şi nu fătuca plătită să facă asta. Altfel, nu ştim ce bărbat ar avea curajul să iasă la o întâlnire cu bicepşii ăştia. Oricare dintre ei.

Jennifer Lopez

Tehnici de pictură

image

Asta înseamnă adevărat talent! Şi ne referim la doamna care machiază un subiect în continuă mişcare. Sau, mai direct, unul căruia nu-i mai tace gura. Dar când eşti o divă, ai pretenţia ca produsele de machiaj să se aşeze cuminţi pe chipul tău, în timp ce tu filmezi, mănânci sau îţi vezi de treaba ta.

Sarah Ferguson & Prinţesa Beatrice

Cine o face mai bine?

image

Reverenţa în faţa Reginei, ce credeaţi? Mama practică stilul împiedicat şi ostentativ, asezonat cu o fluturare din mână. Fiica, în schimb, este adepta tehnicii jemanfişiste, proprie membrilor casei regale care n-au nici multe privilegii, nici vreo şansă la tron. Ducesa de York, în schimb, e genul care-şi dă silinţa, iar reverenţa ei seamănă mai mult c-o cerere de împrumut.

Foto: guliver/getty images, heptaRecente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg