Ultima filmare cu Edith Gonzales în viaţă: „Nu vă faceţi griji, sunt bine“! Iată cum arăta actriţa

14 iunie, 2019
1 edith gonzales ultimul interviu jpg jpeg

Lumea cinematografiei este în doliu, după ce actriţa mexicană Edith Gonzales a pierdut lupta cu o boală cumplită, cancer, de care suferea de trei ani.

Pe 13 iunie, presa din Mexic a anunţat că Edith Gonzales a murit, după ce a fost deconectată de la aparate, ea fiind internată într-un spital din Ciudad de Mexico. Celebra actriţă nu mai fusese zăvută în public de la sfârşitul lunii mai, atunci când ea a avut şi ultimele postări pe reţelele de socializare. Mai mult decât atât, jurnaliştii locali au republicat acum şi ultimul interviu cu Edith Gonzales în viaţă, iar filmarea face înconjurul internetului.

În imaginile filmate la finalul lunii aprilie, Edith Gonzales pare plină de viaţă, are zâmbetul pe buze şi glumeşte, afirmând că se simte bine.

„Am fost plecată în Italia şi Croaţia, iar toată lumea se întreba ce am păţit, din cauza fotografiilor de pe Instagram. Apăream într-o stare nu tocmai bună, pentru că făceam imunoterapie şi toţi cei care urmează acest tratament ştiu că asta înseamnă să fii la pat. Acest tratament trebuie făcut pentru ca boala să nu recidiveze. Mulţumesc că vă gândiţi la mine, dar să nu vă faceţi griji, sunt bine“, a spus Edith Gonzales.

Un alt interviu recent pe care Edith Gonzales l-a oferit în presa din Mexic a avut loc în luna februarie, iar atunci ea dezvăluia că se simte vie şi vă tatăl ei a ajutat-o foarte mult să se lupte cu cancerul.

„Am avut aceeaşi atitudine faţă de cancer ca şi tatăl meu. Dacă el a putut, pot şi eu. De când am aflat, toţi ne-am concentrat să luptăm împotriva cancerului, iar cel mai important aliat era tatăl meu. Trebuie să fii împăcat cu trecutul tău pentru a avea un prezent şi un viitor plin de iubire, linişte, bucurie şi lucruri bune. Astăzi mă simt vie“, afirma actriţa.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}