Ultima scrisoare de dragoste a lui Tupac Shakur către Madonna dezvăluie motivul despărţirii lor. Regina Pop a încercat să împiedice publicarea ei

16 mai, 2021
1 fotojet jpg jpeg

Timp de 20 de ani scrisoarea pe care regretatul rapper i-a scris-o Madonnei din închisoare a fost ţinută secretă, însă, după ce a fost făcută publică, s-a aflat şi motivul pentru care Tupac se despărţise de Regina Pop şi de ce nu şi-a dorit cântăreaţa să fie făcut vreodată cunoscut conţinutul ei.

Madonna a ajuns să-i dea în judecată pe cei care şi-au propus să facă publică ultima scrisoare de dragoste pe care i-o scrisese Tupac. De fapt, Material Girl a ţinut secretă întreaga relaţie avută cu regretatul hip-hopper. S-a scăpat abia în 2015, când a recunoscut că ea şi Tupac au format, la un moment dat, un cuplu.

Actriţa Rosie Perez a fost cea care le-a făcut cunoştinţă lui Tupac cu Madonna. Cântăreaţa i-a spus actriţei să o cupleze cu faimosul rapper, iar el nici că se putea bucura mai mult de atenţia primită de la un asemenea sex-simbol.

3 ei doiiiiiiiiiiiiiiiii jpg jpeg
stanga
dreapta
2 m1 jpg jpeg
3 ei doiiiiiiiiiiiiiiiii jpg jpeg
1 fotojet jpg jpeg

„Madonna e foarte tare, ca oricare dintre prietenii mei apropiaţi! M-a ajutat mult, e o persoană foarte bună!”, a recunoscut, la un moment dat, rapperul într-un interviu televizat. Până şi amicii lui şi-au dat seama că prima persoană care l-a contactat şi l-a sprijinit pe Tupac când a fost arestat pentru prima dată a fost Regina Pop.

Aflată în apogeul carierei sale, Madonna nu şi-a dorit să-şi expună viaţa privată în momentul în care forma un cuplu cu Tupac. „Numai că ştiam că exista posibilitatea să mă viziteze, făceam un duş în plus. Însă ea nu mă mai vizita...”, a spus rapperul cu regret spre finalul idilei lor.

Motivul despărţirii

Shakur i-a scris iubitei sale o scrisoare din închisoare, una în care s-a despăţit de ea. Motivul aparent? Văzuse un interviu televizat în care Madonna spunea că înfiinţase o organizaţie în care îi ajuta pe rapperii aflaţi la ananghie şi că avea mult de muncă cu ei. Era o glumă, pe care iubitul aflat după gratii n-a gustat-o deloc.

„Cuvintele tale m-ar rănit adânc. Cum ştiam că nu erai cu niciun alt rapper în afară de mine.. Îţi spun, eu m-am apropiat mult de tine, dar m-am speriat. Te rog să-ţi aduci aminte de mine ca atunci când ne-am simţit bine împreună şi am petrecut momente magice împreună”, a scris el în ultima lui scrisoare de dragoste adresată ei.

2 m1 jpg jpeg

Tupac a murit la scurt timp, iar Madonna ajunsese să cunoască din nou pierderea definitivă, după ce mama ei murise când ea era încă un copil. „M-am simţit abandonată, m-am maturizat mai rapid decât a fost cazul. Ştiu că mă trezeam în tot felul de situaţii stresante, în care îmi doream nespus să am şi eu o mamă pe care să o pot suna ca să mă sfătuiască. Dar nu am”, a dezvăluit artista.

Însă care a fost motivul real pentru care Tupac s-a despărţit de celebra lui iubită? Scrisoarea ţinută secretă timp de 20 de ani a făcut lumină în 2017, când a fost făcută publică. Se pare că rapperul i-a imputat partenerei lui că nu era de aceeaşi culoare ca el.

„Dacă tu eşti văzută cu un bărbat de culoare nu-ţi afectează deloc cariera, dimpotrivă, te-ar pune într-o lumină bună, fiind percepută ca cineva deschis şi interesant. În schimb, pentru mine e alta situaţia. Cum vedeam eu lucrurile, eu datoram imaginii mele să nu dezamăgesc jumătate dintre persoanele care m-au făcut cine sunt”, a scris Shakur în ultima lui scrisoare de amor destinată Madonnei.

„Nu mi-am propus niciodată să te rănesc”, a adăugat Tupac.

Despărţirea definitivă

Scrisoarea cu pricina, în care faimosul rapper şi-a explicat motivul pentru care d-a despărţit de Madonna, a fost scoasă la licitaţie la scurt timp după ce fusese făcută publică. Gotta Have Rock and Roll a stabilit preţul de pornire la licitaţie la 100.000 de dolari.

Tupac Shakur a fost împuşcat pe 7 septembrie 1996 şi a murit şase zile mai târziu din cauza rănilor suferite. Nu avea mai mult de 25 de ani în momentul decesului. Celebrul hip-hopper a cunoscut-o pe Madonna în 1993 şi a avut o relaţie cu ea până în momentul în care rapperul, aflat în închisoare, a decis că erau prea diferiţi pentru a continua idila lor. Scrisoarea a fost datată 15 ianuarie 1995.

Foto - Instagram Madonna, Tupac Shakur