Ultimele cuvinte ale nepoatei lui Morgan Freeman, înainte de a fi ucisă cu sălbăticie

11 aprilie, 2018
edena hines morgan freeman GettyImages 52018578 jpeg

Acum 3 ani, în 2015, vestea că nepoata lui fusese ucisă venea ca un trăsnet asupra marelui actor. Morgan Freeman a trăit nişte clipe de coşmar după ce neapoata sa, E’Dena Hines, a fost omorâtă cu sălbăticie de iubitul său, în mijlocul străzii, amândoi aflându-se sub influenţa drogurilor.

image

Tânăra a murit după o sesiune de "exorcism", iubitul înjungiindu-o de 25 de ori, chiar şi după ce tânăra încetase din viaţă. Acum, la 3 ani de la tragica întâmplare, o martoră dezvăluie care au fost ultimele cuvinte înainte ca tânăra să-şi dea suflarea. Potrivit New York Post, un martor  i-a văzut  pe Hines şi pe iubitul ei, Lamar Davenport, pe stradă, menţionând ultimele ei cuvinte într-o mărturie cutremurătoare. "De ce faci asta?", şi-a amintit Cristina Aviles, o studentă de 22 de ani, că a auzit-o pe Hines strigând înainte de a muri.  Ea adeclarat că se plimba cu un grup de prieteni în jurul orei 2:50 pe 16 august când i-a văzut pe E'Dena Hines, în vârstă de 33 de ani, şi prietenul ei, Lamar Davenport, 30, pe strada 162 din Washington Heights.

Martorilor le-a fost frică să intervină deoarece tânăra era trântită la pământ, iar iubitul ei era de o sălbăticie rar întâlnită. "Se certau. Ea era la pământ, iar el era deasupra ei, imobilizând-o. Încerca să o ţină jos ... Am sunat imediat la poliţie", povesteşte martora. Apoi l-a auzit pe Davenport strigând nişte lucruri: "Spunea ceva despre scoaterea diavolului din ea. Apoi a scos un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori ... Am fost şocată când l-am văzut scoţând cuţitul. Nu ştiu unde îl ţinea".

Ea a menţionat că nepoata lui Freeman a fost înjungiată în spate, în piept şi în gât, iar Davenport a ridicat cuţitul în dreptul frunţii şi i-a aplicat o lovitură finală. "Era întinsă pe burtă şi apoi s-a întors cumva şi a înjunghiat-o în piept. Încerca să scape de el, împingându-l şi lovindu-l".

Aviles a spus că a rămas la telefon până când  Davenport a fost prins de poliţişti. Cu ultima suflare, Hines l-a întrebat pe iubitul ei: "De ce faci asta?". Într-o psihoză din cauza drogurilor, a omorât-o cu 25 de lovituri de cuţit. O analiză toxicologică a arătat că acesta consumase droguri înainte şi criza sa de nervi a fost una de natură psihotică. „Chiar am vrut să facem ceva, să o ajutăm cumva. Dar ne-a fost teamă că el o să ne atace şi pe noi. Vreau să se facă dreptate”, a mai spus martora.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg