Ultimele cuvinte ale Tamarei Buciuceanu înainte de a muri! Actorul Virgil Ogăşanu a făcut totul public

17 octombrie, 2019
1 tamara buciuceanu a murit jpg jpeg

Tamara Buciuceanu-Botez a murit pe 15 octombrie, după ce a petrecut aproximativ două săptămâni internată în spitalul Elias, având unele probleme de sănătate.

În vârstă de 90 de ani, marea actriţă a vorbit în ultimele ei momente cu Virgil Ogăşanu, care o contacta zilnic pe Tamara Buciuceanu după ce aceasta ajunsese în spital. Actorul a dezvăluit pentru Libertatea că Profesoara Isoscel, aşa cum mai era ea cunoscută publicului larg, îl liniştea spunându-i că nu se simte chiar atât de rău precum anunţă presa.

„Am ţinut legătura telefonică în permanenţă cu dânsa şi singurul lucru pe care mi-l spunea era: «Îmi este greu». O înţelegeam că la 90 de ani îi era greu, nu se mai putea deplasa, trebuia să aibă ajutoare să o îmbrace. Am vorbit în prima zi în care s-a internat la spital. «E, nu te lua după ăştia din ziare, pentru că mai exagerează. Sper ca în două zile să mă întorc, să fiu acasă», mi-a spus ea. Apoi nu mi-a mai răspuns la telefon. Ulterior am vorbit cu nepotul ei, cu Mihai Constantin, şi am aflat că situaţia e gravă, a făcut o complicaţie pulmonară“, a spus actorul Virgil Ogăşanu.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg