Ultimul scenariu la care a lucrat Marilyn Monroe, scos la licitaţie!

15 decembrie, 2016
Marilyn Monroe in Something's Got to Give jpeg

Scenariul care i-a aparţinut celebrei actriţe pe când filma la ultima sa pelicula, ”Something`s got to give”, a fost scos la licitaţie, având ca preţ de pornire 20,000 de dolari.

Marilyn Monroe în rolul lui Ellen Wagstaff Ardenm, în comedia din 1962, “Something’s Got to Give.” Filmul regizat de George Cukor n-a fost niciodată terminat.

Scenariul de 149 de pagini, care poartă adnotaţile lui Marilyn, va fi scos la vânzare de o casă de licitaţii. Notiţele respective i-au aparţinut în totalitate celebrei actriţe şi ne oferă ocazia de a-i urmări procesul creativ.

Pe primele 42 de pagini se găsesc comentarii privitoare la dialogul dintre personajul ei, Ellen Wagstaff Arden,  şi celelalte personaje. În josul unei pagini, Marilyn se arată nesatisfăcută de scriitura lui Mel Brooks şi a lui Herb Gardner, scenariştii comediei. ”Trebuie modificată. E nevoie de replici mai amuzante”, scria Marilyn.

Scenariul poartă notiţele lui Marilyn

 Din păcate, Marilyn n-a apucat să ducă la bun sfârşit filmările acestei pelicule, actriţa fiind găsită fără suflare în dimineaţa zilei de 5 august 1962, în reşedinţa sa din Los Angeles. Moartea sa a fost oficial înregistrată drept sinucidere prin consum excesiv de medicamente, însă teoria aceasta a fost îndelung combătută.

sursă: natedsanders.comRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg