Uluitoarea Sofia Vergara! Fanii-s înmărmuriți, după ce actrița a apărut în bikini minusculi, la 50 de ani

30 decembrie, 2022
3 sofia vergara1 jpg jpeg

Are ea 50 de ani? Nici poveste! Fanii săi se miră în continuu, de când superba actriță a postat o imagine sexy, menită să le încingă imaginația.

Cu o talie de viespe și piele incredibil de tonifiată, Sofia Vergara poate trece cu ușurință drept o domnișoară de 20 și ceva de ani.

Sofia Vergara, GettyImages 1392610228 (2) jpg

Într-un moment de contemplare proprie, actrița Sofia Vergara a postat un selfie în oglindă, în care apare în chiloți și sutien. Este mai mult decât reușită poza, căci din punct de vedere vizual, Sofia Vergara este ireproșabilă.

Diva și-a sărbătorit soțul, pe Joe Manganiello, cu o escapadă exotică, motiv pentru care, spre deliciul tuturor, stă sumar îmbrăcată. Fanii săi au inundat pagina de socializare cu mesaje de admirație și de felicitări, cei mai mulți spunând că este departe de conceptul unei femei la 50 de ani.

sofia vergara 28 jpg

Chiar dacă jurata de la ”America are talent” a vrut să se axeze pe ziua soțului, a ”furat” toate luminile reflectoarelor, căci pare de-a dreptul întinerită. Filtre foto nu sunt, căci s-a pozat și alături de soț, așa că, foarte probabil, Sofia Vergara și-a făcut câteva intervenții estetice.

sofia vergara 01 jpg

Nu foarte multe, totuși. Diva chiar la începutul anului acestuia a publicat o imagine hot din tinerețile ei și nu este foarte mult schimbată.

sofia tinerete jpg

Fanii săi sunt întru totul de acord. Frumuseţea sa este iconică şi astăzi, 30 de ani mai târziu.

Ziua lui Joe Manganiello din decembrie coincide cu o aniversare specială a cuplului. Bărbatul a cerut-o de soție de Crăciun, şase luni mai târziu după ce s-au cunoscut. Actriţa este îndrăgostită de el ca la început, organizându-i anual o petrecere pe cinste, în cadrul căreia îi mărturisește: ”La mulţi ani, soţ divin! Te iubesc!”.

Actrița Sofia Vergara a trecut și printr-o experiență grea, cu cancerul. Se întâmpla atunci când avea 28 de ani. "După mai multe investigaţii, mi-au spus că am cancer tiroidian. Când eşti tânăr şi auzi cuvântul cancer, mintea ta o ia razna, dar eu am încercat să nu mă panichez, ci să mă informez. Am citit fiecare carte despre acest subiect şi orice articol pe tema asta. Şi am avut un noroc extraordinar pentru că l-am depistat devreme şi am avut sprijinul fantastic al unor doctori minunaţi, dar şi al familiei mele. În acea perioadă, am învăţat extraordinar de mult, nu doar doar despre cancerul tiroidian, dar şi despre lucruri esenţiale în viaţă. Despre faptul că în momente de criză e esenţial să fim uniţi, ne este bine alături de cei dragi, trebuie să primim suportul lor emoţional, să ne hrănim din el. Desigur, faptul că la acea vârstă eu eram deja mamă, aveam un fiu, trebuie să recunosc că a făcut experienţa şi mai grea.", a mărturisit Sofia Vergara.

Foto: Instagram și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg