Uma Thurman, adepta look-ului natural. Îi stă bine?

10 noiembrie, 2014

Uma Thurman a fost invitată zilele trecute în platoul unei emisiuni din Suedia pentru a vorbi despre experienţa în actorie acumulată de-a lungul carierei sale, dar şi despre planurile viitoare pe care le are aceasta.

Uma Thurman a fost invitată zilele trecute în platoul unei emisiuni din Suedia pentru a vorbi despre experienţa în actorie acumulată de-a lungul carierei sale, dar şi despre planurile viitoare pe care le are aceasta.

Vestimentaţia a fost una apreciată, actriţa alegând să poarte o ţinută lejeră all black. Cu părul strâns într-o coadă împletită din care ieşeau firele rebele, actriţa în vârstă de 44 de ani s-a simţit foarte comod vorbind cu gazda show-ului, Frederik Skavlan.

Acesteia i s-au alăturat fostul chitarist al trupei Guns N` Roses, Slash, ministrul afacerilor externe al Suediei, Margot Wallstrom, dar şi expertul în genetică Svante Paabo. Discuţia a fost una pe teme europene la care Uma a participat încântată.

We all kept VERY casual… http://t.co/7JnjjCF7l0 #skavlan #NRK #SVT — Fredrik Skavlan (@FredrikSkavlan) November 7, 2014

We all kept VERY casual… http://t.co/7JnjjCF7l0 #skavlan #NRK #SVT

— Fredrik Skavlan (@FredrikSkavlan) November 7, 2014

Telespectatorii s-au arătat încântaţi de apariţia actriţei la acest show, felicitând-o pe Twitter pentru prezenţa sa în platoul emisiunii.

De-a lungul timpului, Uma Thurman a fost activă în mai multe campanii umanitare, ea militând pentru bunăstarea oamenilor săraci.

Sursă foto: Twitter



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg