Uma Thurman şi look-ul şocant: criticată ca şi Renee Zellweger pentru "operaţii estetice"

11 februarie, 2015
uma thurman1 schimbata 463094892 0 jpeg

Ce şi-a făcut la faţă? S-a operat pentru a fi mai tânără? Sunt întrebările puse de fani şi de critici deopotrivă. Marea actriţă a ajuns în centrul atenţiei, fără să vrea, pentru imaginea sa proaspătă, cu care a şocat publicul. Ochiul critic a contestat schimbarea serioasă survenită pe faţa Umei, sugerând că aceasta ar fi apelat la operaţii estetice. Următoarea Renee Zellweger?

Ce şi-a făcut la faţă? S-a operat pentru a fi mai tânără? Sunt întrebările puse de fani şi de critici deopotrivă. Marea actriţă a ajuns în centrul atenţiei, fără să vrea, pentru imaginea sa proaspătă, cu care a şocat publicul. Nerăbdător să taxeze ce s-a mai schimbat la vedeta de 44 de ani, ochiul critic a contestat schimbarea serioasă survenită pe faţa Umei, sugerând că aceasta ar fi apelat la operaţii estetice. Următoarea Renee Zellweger, spun criticii?

image

Ei bine, nu. La fel ca şi în cazul colegei sale de breaslă, Uma Thurman are un look natural. Poate prea natural pentru Hollywood. Apariţia ei pe covorul roşu, în New York, chiar lunea aceasta, pentru a-şi promova noua serie televizată, "The Slap".

image

“Suspicios”, Uma ne-a arătat o transformare “dramatică”: o piele elastică a frunţii şi tâmplelor, ochii umflaţi şi un zâmbet forţat, de parcă toată faţa o strângea. Şi părul foarte strâns spre spate, drept... Sunt reacţiile media în faţa unei banale apariţii ale actriţei, care a preferat un machiaj elegant şi extrem de natural: un ruj roşu şi un iluminator a fost tot ce avea nevoie. Faptul că a renunţat la machiajul ochilor, în special la mascara, i-a oferit un aspect, într-adevăr, uşor de nerecunoscut, însă de fapt, trăsăturile sale cu care a cucerit de când era o adolescentă se menţin şi-acum, evoluate. Totuşi, sunt 44 de ani, nu 20! Ridurile de expresie sunt tot acolo, doar lipsa machiajului ochilor lipseşte – şi efectele lipsei sale sunt, se pare, puternice. Şi parcă preferăm s-o vedem mai des aşa, frumoasă natural, într-un mod atipic, decât ascunsă sub clasicul machiaj pe care-l foloseşte, din cauza industriei, de zeci de ani.

Şi probabil, dacă nu cu siguranţă, la fel ca şi Renee Zellweger, şi Uma se simte foarte bine în pielea sa – fără operaţii estetice!

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg