Un actor celebru din serialul Prison Break a pus ochii pe Lidia Buble. Despre cine e vorba şi ce complimente i-a făcut acesta cântăreţei

7 septembrie, 2020
8 lidia buble si actorul din prison break 1 jpg jpeg

E internaţională! Lidia Buble scoate hit după hit, melodiile sale fiind ascultate şi la radiourile din străinătate. Ei bine, iată că acum face cuceriri şi în afara României, unul dintre cei mai cunoscuţi actori din Prison Break a pus ochii pe celebra noastră cântăreaţă. Despre cine este vorba? 

De aproximativ trei luni de zile, Lidia Buble este o femeie liberă. Cântăreaţa şi Răzvan Simion s-au despărţit, dar au rămas în relaţii foarte bune, acesta fiind încă managerul ei. Despre viaţa ei personală, artista nu a oferit detalii, nu a dezvăluit niciun aspect privind separarea de bărbatul care i-a fost alături ani de zile, nici măcar dacă este pregătită de o nouă poveste de iubire. 

2 lidia buble si actorul din prison break 3 jpg jpeg

Ştim că se concentrează asupra vieţii sale profesionale. Chiar şi în pandemie, cântăreaţa a scos melodii noi, pe toate le-am auzit la radio. Aceasta nu a stat rău în pandemie din punct de vedere financiar, cântăreaţa s-a bazat pe un contract bun de publicitate pe care l-a semnat chiar la începutul acestui an. Chiar dacă a trecut printr-o despărţire, lucrurile par să decurgă frumos în viaţa Lidiei Buble, a avut parte chiar şi de o vacanţă la Saint-Tropez.

Ei bine, veştile despre artistă nu se opresc aici. Se pare că unul dintre actorii din serialul Prison Break a pus ochii pe Lidia Buble. Despre cine este vorba? Chiar Dominic Purcell. Acesta o urmăreşte pe Instagram pe Lidia şi i-a lăsat un comentariu la una dintre poze, i-a făcut un compliment: "Nice pins" (Frumoase picioare). Să nu vă gândiţi că ea nu a reacţionat, imediat i-a mulţumit. Iată dovada că românca face cuceriri nu doar în România, ci şi peste hotare. 

1 lidia buble si dominic purcell 1 jpg jpeg

Cine este mai exact Dominic Purcell? Actorul are 50 de ani şi este cunoscut în special pentru rolurile jucate în John Doe şi Prison Break difuzate de Fox şi rolul lui Dracula din Blade: Trinity. Priviţi imagini cu el în galeria foto!

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit în iunie 2020

Răzvan a ales să împărtăşească cu comunitatea lui faptul că nu mai formează un cuplu cu Lidia, postând un mesaj plin de înţelesuri: “ O nouă călătorie... Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipa şi construim proiectul muzical şi în rest doi... foşti iubiţi.... actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept.

Copilul râde:

"Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!"

Tânărul cântă:

"Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!"

Bătrânul tace:

"Iubirea şi jocul meu e-nţelepciunea!" L.B.

Viaţa frumoasă, Sufleţel! ”

Foto: Facebook, Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu