Un actor celebru m─ârturise┼čte c─â a fost ├«ndr─âgostit de Jennifer Aniston. ÔÇŁScenele de amor din film erau tortur─â pentru mineÔÇŁ

6 octombrie, 2021
4 jennifer aniston3 jpg jpeg

S-a l─âsat cu sc├óntei ├«n platourile de filmare a produc┼úiei ÔÇťThe Good GirlÔÇŁ. Acest actor celebru m─ârturise┼čte c─â a fost ├«ndr─âgostit de partenera lui de film, Jennifer Aniston.

Pu┼úini sunt b─ârba┼úii pentru care Jen nu a avut acest efect ├«n timpul film─ârilor. Iar Jake Gyllenhaal ├«┼či asum─â.

Starul de 40 de ani a recunoscut la emisiunea ÔÇťThe Howard Stern ShowÔÇŁ c─â i-a fost greu s─â filmeze scenele de dragoste ├«n 2002 tocmai din acest motiv.

stanga
dreapta
2 jake gyllenhaal jpg jpeg
3 jake gyllenhaal 1 jpg jpeg
4 jennifer aniston1 jpg jpeg
4 jennifer aniston3 jpg jpeg
6 jennifer aniston jpg jpeg
7 jennifer aniston2 jpg jpeg

ÔÇŁScenele de amor din film erau tortur─â pentru mineÔÇŁ, a spus actorul. ÔÇŁDar ┼či festin. Era ca un amestec din am├óndou─âÔÇŁ, a remarcat hazliu Gyllenhaal.

ÔÇŁScenele intime sunt ciudate, fiindc─â e┼čti privit de 30, 50 de oameni. Pe mine asta nu m─â incit─â. Devine ceva mecanic. Este un dans, coregrafie pentru camere. Ca ┼či la scenele cu b─âtaieÔÇŁ, explic─â Jake cu umorul caracteristic.

 Jake Gyllenhaal ┼či-a m─ârturisit prima dat─â sentimentele pentru Aniston ├«n 2016. Atunci declara revistei People: ÔÇŁSunt de c├ó┼úiva ani ├«ndr─âgostit de ea. ┼×i nu mi-a fost simplu s─â lucrez cu Jen. At├ót v─â spun. A fost superb, nu greu, ci minunatÔÇŁ. A┼čadar este o pasiune care a durat mult timp.

Cei doi nu au reu┼čit s─â fie un cuplu niciodat─â, iar acum Jennifer Aniston chiar este disponibil─â. Actri┼úa a declarat c─â este preg─âtit─â s─â ias─â din nou la ├«nt├ólniri. ├Äns─â acum Jake este ├«ntr-o rela┼úie, cu fotomodelul Jeanne Cadieu.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg