Un actor de la Hollywood a fost arestat! Iată ce a făcut în public!

20 iunie, 2017
arestat jpeg

Poliţia din San Diego, California, a emis un comunicat în care a anunţat că celebrul actor de la Hollywood a fost arestat, duminică, 18 iunie, din cauza comportamentului său în spaţiul public.

Miles Teller are probleme cu poliţia

Miles Tiller, actorul din ”Whiplash”, este cel care a fost arestat zilele trecute de către Poliţia din San Diego. Oficialităţile spun că l-au găsit pe Miles într-o situaţie deplorabilă, fiind sub influenţa băuturii şi aproape de inconştienţă.

Potrivit documentelor completate la momentul arestării, actorul ar fi refuzat să coopereze cu oficialităţile, fiind violent şi ambiguu în exprimare. Aşa se face că-n scurt timp acesta a ajuns în arest, fiind eliberat pe cauţiune patru ore mai târziu. „Teller era necooperant cu staff-ul, aşa că poliţia l-a luat în custodie. L-au arestat şi l-au ţinut în carceră”, mărturiseşte o sursă.

Totuşi, actorul insistă că n-a fost vorba de o arestare propriu-zisă, ci de o simplă ”reţinere”, căci nu exista vreun motiv solid pentru a-l băga după gratii. ”Am fost în San Diego să mă văd cu un prieten, înainte să plece. Nu am fost arestat, ci am fost deţinut căci nu exista vreo dovadă clară a vreunei infracţiuni”, a scris acesta, pe Twitter.

Miles are o nominalizare la Premiile BAFTA

foto: Hepta, IMDBRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg