Un actor din "Frumoasa şi Bestia" este gay. Nu o să vă vină să credeţi cine!

19 aprilie, 2017
luke evans jpeg

Este celebru, frumos, dar nu se simte atras de femei. A fost actorul principal din "Dracula Untold", o ecranizare a romanului lui Bram Stoker, filmul prezentând o poveste reimaginată şi fictivă a lui Vlad Ţepeş şi transformarea acestuia în Contele Dracula. A fost "Furios şi Iute" în filmul cu numărul 6 şi de curând a jucat în cea mai nouă producţie cu personaje Disney, "Frumoasa şi Bestia", în rolul lui Gaston.

Luke Evans l-a jucat pe Gaston în Frumoasa şi Bestia. (Getty)

Dar faptul că este homosexual nu l-a împiedicat în ascensiunea sa în carieră şi nici nu l-a costat vreun rol important. „Nu cred că aş mai fi fost în această industrie dacă simţeam că nu aş fi fost angajat din cauza viaţii mele personale“, a declarat starul într-un interviu recent.

Actorul a mărturisit că viaţa sa personală nu îi influenţează cariera. (Getty)

Actorul britanic de 38 de ani, Luke Evans, este homosexual şi nu îi este ruşine să recunoască. Ba mai mult,  el a mărturisit că înclinaţiile sale sexuale şi viaţa sa privată nu i-au influenţat în niciun fel cariera, chiar dacă a fost foarte deschis şi nu a ascuns niciodată faptul că îi plac bărbaţii.

El este fostul iubit al starului de film. ( Getty)

Până la începutul acestui an făcea o pereche cu un model spaniol de 31 de ani pe nume Jon Kortajarena. Starul s-a declarat gay în 2002 şi a început o relaţie cu spaniolul în 2014, iar prin ianuarie declara că este din nou singur. Acum, Luke a lăsat să se înţeleagă că el şi fostul sunt din nou împreună, după ce actorul i-a transmis un mesaj subtil pe contul său de Instagram.

Aflat în Budapesta cu un grup de prieteni pentru a-şi sărbători ziua de naştere, Luke a menţionat în comentariiul său o absenţă notabilă de la eveniment. „O grămadă de oameni minunaţi. Vă mulţumesc pentru o zi de naştere uimitoare . Lipseşte cineva special ... ştie el cine este". Kortajarena, cu care Evans a avut o relaţie de doi ani, a fost şi el în capitala Ungariei, dar nu a apărut în poză.

Foto: Getty, InstagramRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg