Un alt cuplu celebru se destramă!

8 aprilie, 2015
instagram 0 jpeg

Tare rău ne-a părut să auzim că o altă pereche frumoasă de la Hollywood are probleme în propriul paradis. Cei doi actori care au şi jucat împreună au decis să pună stop relaţiei lor de trei ani, deşi păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Tare rău ne-a părut să auzim că o altă pereche frumoasă de la Hollywood are probleme în propriul paradis. Cei doi actori care au şi jucat împreună au decis să pună stop relaţiei lor de trei ani, deşi păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Andrew Garfield şi Emma Stone ar fi luat o pauză, conform mai multor surse pentru Us Weekly. Cele două staruri din “The Amazing Spider-Man” nu au mai fost văzuţi împreună de pe 4 ianuarie, când au fost surprinşi într-o pasă foarte bună la restaurantul Lure Fishbar din New York, de către o fană de la altă masă. Surpriza fanei e că actorii au şi făcut cunoştinţă cu ea, după poză!

image

În fine, frumoşii tineri celebri de la care ne-am fi aşteptat la o nuntă ca-n poveşti după o relaţie de mai bine de 3 ani ar avea mari probleme de comunicare: “Se ceartă mult şi nici nu mai apucă să se vadă. Amândoi au lucrat, dar nu se mai înţeleg”, spune o sursă citată de Us, prevestind despărţirea unui alt cuplu, după vestea despărţirii actorului Bradley Cooper de modelul Suki Waterhouse.

image

Andrew (31) a fost ocupat cu filmările noii pelicule “Silence” a lui Martin Scorsese în Taiwan, în timp ce Emma, în vârstă de 26 de ani, joacă pe scândura teatrului Broadway în “Cabaret”, în New York.

“Şi-a intrat foarte bine în rol”, mai spune o sursă despre actorul faimos pentru rolul lui Spiderman, care acum joacă rolul unui preot iezuit. “A slăbit mult, e într-o stare mentală potrivită pentru rol şi nu e chiar cel mai bun iubit acum”.

Zvonurile despărţirii Emmei de Andrew au survenit după ce frumoasa roşcată nominalizată la Oscar pentru rolul ei din “Birdman” a apărut la cele mai recente evenimente singură, fără iubitul ei, cum făcea înainte. Noi sperăm să-şi rezolve problemele de cuplu cât mai repede!

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}