Un alt sportiv faimos anunţă că va deveni tată

16 decembrie, 2016
ryan lochte jpeg

A fost cel mai mediatizat sportiv de la Olimpiada de la Rio, şi asta nu pentru motivele potrivite. Cu toţii ne aducem aminte de episodul dintr-o anumită benzinărie din oraşul brazilian, pe care Ryan Lochte şi gaşca lui de amici din lotul de înot american ar fi vandalizat-o, pentru ca apoi să pretindă că au fost jefuiţi de hoţi îmbrăcaţi în poliţişti.

Ce a fost a fost, iar acum, la sfârşit de an, lucrurile par a se fi aşezat frumos pentru sportivul de 32 de ani. După ce în octombrie a anunţat că se logodeşte cu cea care i-a devenit iubită la început de an, modelul Kayla Rae Reid, săptămâna aceasta ne-a dat alte veşti bune.

Ryan şi viitoarea lui soţie aşteaptă primul lor copil împreună. Campionul la nataţie a făcut acest anunţ postând o poză cu el şi Kayla, în bazinul de înot, în timp ce el îi sărută acesteia pântecul.

„Cadoul meu de Crăciun a venit mai devreme, abia aştept anul viitor. Cele mai bune veşti pe care le-am primit vreodată. Sunt în al nouălea cer“, a fost mesajul postat de Ryan pe Instagram, alături de fotografia revelatoare.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg