Un an de la moartea Cristinei Ţopescu. Marele regret al jurnalistei: "Acesta a fost unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei"

14 ianuarie, 2021
3 un an de la moartea cristinei topescu 1 jpg jpeg

Jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare, în propria casă, în seara de 12 ianuarie 2020. Un an de zile a trecut de atunci, un an de zile fără îndrăgita jurnalistă Cristina Ţopescu. 

Regretata jurnalistă Cristina Ţopescu şi-a dorit o familie, şi-a dorit un copil. Dorinţa ei cea mare a fost să aibă urmaşi, însă totul s-a năruit din cauza unor greşeli medicale.

“Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că şi ei sunt copii. Cine nu înţelege asta e, elegant spus, un homocentrist şi nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o grşeală medicală, chiar doua, au făcut imposibila dorinţa asta a mea mare. Mi-aş fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate fiinţele, responsabil şi solidar cu suferinţele şi bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însa, a venit aşa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Şi eu l-am iubit şi îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost şi model în multe privinţe. Tatal meu a fost un om special şi îi mulţumesc lui Dumnezeu ca m-am născut copilul lui. Într -o viaţă viitoare sper sa fiu şi eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, scria în urmă cu ceva vreme Cristina Ţopescu pe Facebook.

Iată că aceasta a încercat să înfieze un copil. I-a povestit totul Andreei Berecleanu: „Au fost mulţi bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar şi de un copil. O numise Eva Maria şi era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul şi îşi dorea să o înfieze. Însă a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei", a spus celebra prezentatoare TV pentru ELLE.

1 un an de la moartea cristinei topescu 2 jpg jpeg

Mai mult decât atât, Andreea Berecleanu preciează că jurnalista i-a dus mereu dorul mamei, mai ales când aceasta a fost nevoită să plece din ţară. Cristina Ţopescu a rămas atunci în grija tatălui: „Mama ei a plecat din ţară când ea avea 9 ani. A plecat în speranţa unei vieţi mai bune şi crezând că o va aduce şi pe Cristina la ea. Dar vremurile erau foarte grele şi nu s-a întâmplat aşa. De atunci a rămas doar cu tatăl ei. El era plecat de dimineaţă până seara. Nu putea să fie mai prezent decât a fost. Cristinei i-a lipsit foarte mult căldura mamei. S-a dus însă la Oradea, unde a fost crescută de bunica din partea mamei. A iubit-o foarte mult, a crescut-o minunat, dar continua să îi lipsească iubirea părinţilor. Pe mama sa a început să o vadă destul de târziu. A plecat legal de trei ori să o vadă. A patra oară, când a aflat că este bolnavă, a trecut ilegal, cu preţul libertăţii. Era un spirit aventurier şi foarte curajos"

Care a fost cauza morţii Cristinei Ţopescu

Toţi s-au întrebat care este cauza morţii Cristinei Ţopescu, mai ales că aceasta nici nu împlinise 60 de ani, iar prietenii nu ştiau ca jurnalista să aibă probleme grave de sănătate. Medicii legişti de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov au efectuat necropsia inimii Cristinei Ţopescu şi au descoperit că aceasta avea inima mai grasă decât normal, fapt care ar fi putut conduce la tulburări cardiace şi chiar la producerea unui infarct, notează Libertatea.

„Necropsia pe cord a evidenţiat o inimă ceva mai grasă decât este normal să fie. Grăsimea depusă între muşchii inimii ar fi putut conduce la tulburări cardiace şi chiar la producerea unui infarct miocardic. Au fost recoltate probe de laborator pentru examenul microscopic, care, sperăm, să ne dea mai multe răspunsuri în ceea ce priveşte cauza morţii ei, despre care credem că a fost un infarct”, au explicat surse medicale pentru aceeaşi sursă.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg