Un apropiat al cuplului Jennifer Lopez - Ben Affleck aruncă bomba: cei doi sunt în pragul divorțului

16 mai, 2024

Își trăiește celebrul cuplu alintat Bennifer ultimele zile? Divorțul pare doar o chestiune de timp, sunt nefericiți, anunță un apropiat al lor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg

Dacă la începutul relației, erau nedespărțiți, presa mondenă nu poate să nu observe că abia dacă îi mai zărește cineva împreună.

Perechea Bennifer, în mijlocul zvonurilor legate de divorț: se știe că diva nu agreează compromisurile. Ca o Leoaică adevărată, oferă și cere totul. Cu toate acestea, diva a fost reperată din nou singură, alimentând zvonurile divorțului, ce par să se întețească.

N-a mai fost văzută în public alături de Ben de șapte săptămâni! Chiar și atunci, păreau nefericiți. Dacă J Lo mai știe să mimeze de dragul camerelor bucuria, la capitolul acesta, starul din Air se descurcă execrabil. Când e nefericit, se vede de la o poștă.

Artista în vârstă de 54 de ani a fost văzută sosind la un studio de dans din Los Angeles, după apariția zvonurilor potrivit cărora Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc să-și ia adio. Cei doi sunt căsătoriți de mai puțin de doi ani, mai exact, din vara 2022.

Miercuri, a apărut informația că perechea „pur și simplu nu a reușit să funcționeze” și se îndreaptă spre o despărțire, după mai puțin de doi ani de căsnicie. O sursă care a vorbit cu In Touch a susținut că Ben Affleck s-a mutat deja din casa lor conjugală!

DailyMail.com a contactat reprezentanții Affleck și Lopez pentru comentarii, însă nu au primit deocamdată nicio reacție.

Apropiatul celor doi a lansat bomba: divorțul e inevitabil. Și de data aceasta, se pare că nu din vina lui Ben.

Sursa susține că actorul s-a mutat din casa de 60 de milioane de dolari pe care o împarte cu Lopez. Mama a doi copii a fost văzută căutând deja o altă casă în Beverly Hills, fără Ben, marți.

„Acum se concentrează pe munca lui și pe copiii lui. Ben s-a mutat deja și probabil că vor trebui să vândă casa de vis pe care au căutat-o doi ani”, a continuat sursa care și-a păstrat anonimatul.

„Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu ar fi putut dura.”, a mai spus acesta.

Decizia lui Jennifer de a-și lansa documentarul Amazon Prime, „The Greatest Love Story Never Told”, în februarie, unde a relatat povestea ei de dragoste cu Ben, a pus, se pare, o presiune asupra căsătoriei celor doi.

Se pare că Ben a obosit în această căsnicie tumultoasă, dar nici nu i s-a părea corect să-i saboteze cariera lui J Lo.

Sperăm totuși ca aceste zvonuri să rămână doar atât: zvonuri!

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg