Un apropiat al cuplului Jennifer Lopez - Ben Affleck aruncă bomba: cei doi sunt în pragul divorțului

16 mai, 2024

Își trăiește celebrul cuplu alintat Bennifer ultimele zile? Divorțul pare doar o chestiune de timp, sunt nefericiți, anunță un apropiat al lor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg

Dacă la începutul relației, erau nedespărțiți, presa mondenă nu poate să nu observe că abia dacă îi mai zărește cineva împreună.

Perechea Bennifer, în mijlocul zvonurilor legate de divorț: se știe că diva nu agreează compromisurile. Ca o Leoaică adevărată, oferă și cere totul. Cu toate acestea, diva a fost reperată din nou singură, alimentând zvonurile divorțului, ce par să se întețească.

N-a mai fost văzută în public alături de Ben de șapte săptămâni! Chiar și atunci, păreau nefericiți. Dacă J Lo mai știe să mimeze de dragul camerelor bucuria, la capitolul acesta, starul din Air se descurcă execrabil. Când e nefericit, se vede de la o poștă.

Artista în vârstă de 54 de ani a fost văzută sosind la un studio de dans din Los Angeles, după apariția zvonurilor potrivit cărora Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc să-și ia adio. Cei doi sunt căsătoriți de mai puțin de doi ani, mai exact, din vara 2022.

Miercuri, a apărut informația că perechea „pur și simplu nu a reușit să funcționeze” și se îndreaptă spre o despărțire, după mai puțin de doi ani de căsnicie. O sursă care a vorbit cu In Touch a susținut că Ben Affleck s-a mutat deja din casa lor conjugală!

DailyMail.com a contactat reprezentanții Affleck și Lopez pentru comentarii, însă nu au primit deocamdată nicio reacție.

Apropiatul celor doi a lansat bomba: divorțul e inevitabil. Și de data aceasta, se pare că nu din vina lui Ben.

Sursa susține că actorul s-a mutat din casa de 60 de milioane de dolari pe care o împarte cu Lopez. Mama a doi copii a fost văzută căutând deja o altă casă în Beverly Hills, fără Ben, marți.

„Acum se concentrează pe munca lui și pe copiii lui. Ben s-a mutat deja și probabil că vor trebui să vândă casa de vis pe care au căutat-o doi ani”, a continuat sursa care și-a păstrat anonimatul.

„Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu ar fi putut dura.”, a mai spus acesta.

Decizia lui Jennifer de a-și lansa documentarul Amazon Prime, „The Greatest Love Story Never Told”, în februarie, unde a relatat povestea ei de dragoste cu Ben, a pus, se pare, o presiune asupra căsătoriei celor doi.

Se pare că Ben a obosit în această căsnicie tumultoasă, dar nici nu i s-a părea corect să-i saboteze cariera lui J Lo.

Sperăm totuși ca aceste zvonuri să rămână doar atât: zvonuri!

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg