Un artist celebru îşi scuză stilul de viaţă excentric, cu numeroase partenere şi copii născuţi la câteva zile diferenţă: ”Nu este decizia mea!”

10 august, 2021
1 nick cannon jpg jpeg

Trăieşte intens, înconjurat de femei pe care le schimbă regulat. Poate că este invidiat de mulţi bărbaţi, mai ales că a avut-o parteneră inclusiv pe Mariah Carey.

Nick Cannon are copii cu diverse partenere, iar pentru el asta e o modalitate de a se revolta împotriva instituţiei căsătoriei. Artistul în vârstă de 40 de ani explică: ”Există acest concept ... să stai pentru tot restul vieţii cu o singură persoană. Să ai o parteneră”, este siderat prezentatorul de la Masked Singer. ”Să ai pe cineva. Total greşit. De ce să ai pe cineva? Nimeni nu aparţine nimănui.”

Cannon a devenit recent tată pentru a şaptea oară. Mulţi poate că îi contestă stilul de viaţă, însă el spune că nu e ceva ce poate controla. ”Toate femeile acestea s-au deschis faţă de mine şi mi-au dat voie în viaţa lor. Nu e decizia mea. Eu am fost doar un personaj”, insistă Cannon.

Fostul star Nickelodeon are doi gemeni acum în vârstă de 10 ani cu Mariah Carey: Monroe şi Moroccan. Diva în vârstă de 51 de ani i-a fost soţie.

Mai are doi copii, un fiu Golden, de 4 ani şi o fiică de 8 luni, Powerful Queen Cannon, cu Brittany Bell, în vârstă de 33 de ani, Miss Guam 2014.

Pe 14 iunie, Cannon a întâmpinat venirea pe lume a gemenilor săi băieţi Zion Mixolydian and Zillion Heir, cu DJ Abby De La Rosa, în vârstă de 29 de ani.

Şi doar 9 zile mai târziu, pe 23 iunie, a devenit tatăl celui de-al cincilea fiu al său, Zen, cu modelul Alyssa Scott. Cannon e de părere că monogamia este supraevaluată şi înrădăcinată în istoria europeană a mariajului.

”Dacă vrem să vorbim, hai să ne gândim cum co-existăm şi cum ne înmulţim: ce schimburi facem pentru a crea împreună”, spune Nick Cannon. ”Înţeleg instituţia căsătoriei, dar dacă ne gândim cum a început”... face bărbatul referire la felul în care în secolele al XII-lea şi al XIII-lea se aranjau în funcţie de bani. Au început având la bază un comerţ.

Starul “Wild N’ Out”  susţine libertatea personală şi nu are o secundă vreun gând de proprietate asupra niciuneia dintre mamele copiilor săi. Nu intenţionează să-şi schimbe stilul de viaţă.

”Când te gândeşti la cum se întâmplă lucrurile, femeia este cea care conduce şi ia deciziile, de fapt” este convins Nick Cannon, un bărbat care respinge şi ideea de prezervativ. Pe principiul ”câţi dă Domnul”, dar fără responsabilitate şi implicare din partea sa.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg