Un bărbat susţine că i s-a micşorat penisul după ce a avut COVID. Medicii confirmă: anumiţi bărbaţi se confruntă cu probleme erectile după boală

14 ianuarie, 2022
2 pexels png png

Ştie toată lumea că boala COVID-19 afectează plămânii şi căile respiratorii, însă de când ne confruntăm cu această pandemie, multe alte efecte adverse au fost înregistrate.

Comparată adesea cu o gripă, se pare că boala acţionează specific, uneori unde nici nu te-ai gândi. Aşa i s-a întâmplat şi unui american, care a reclamat că după COVID-19, penisul i s-a micşorat cu 3 cm.

El a apelat la podcast-ul ”Cum să fac”, explicând că are 30 de ani, că a avut o formă severă de COVID vara trecută şi că s-a trezit cu disfuncţii erectile în urma bolii, dar şi cu un organ mai mic.

Spre tristeţea tânărului, înainte de a fi infectat cu SARS-CoV-2, el chiar se considera peste medie în ceea ce priveşte dotarea intimă.

Bărbatul heterosexual a mărturisit că un medic a pus micşorarea organului pe seama problemelor vasculare pe care COVID le declanşează şi a fost avertizat că această micşorare este ireversibilă, scrie The New York Post.

”N-ar trebui să conteze”, a scris bărbatul. ”Doar că are un impact colosal asupra încrederii în mine şi a abilităţilor mele intime. Ştiu că nu-mi puteţi da înapoi centimetrii, dar poate mă puteţi sfătui ce să fac mai departe”, a mărturisit tânărul.

Dr. Charles Welliver, urolog şi director al Men’s Health la Albany Medical College, NY, a răspuns cererii disperate a bărbatului care se confruntă cu această problemă inedită. Medicul confirmă! Există cazuri rare când se întâmplă asta după COVID.

Şi urologul Ashley Winter spune că boala COVID afectează vasele de sânge, limitând circulaţia înspre organe, care pot fi afectate, iar aici vorbim inclusiv de irigarea în zona organelor reproducătoare.

Foto: Pexels.comRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg