Un cântăreţ celebru a şocat cu colecţia sa impresionantă de tatuaje

6 martie, 2017
ed sheeran9000 jpeg

Este unul dintre cei mai în vogă cântăreţi de peste Ocean, piesele sale răsună în boxele fanilor din toată lumea, dar nimeni nu a ştiut că sub înfăţişarea de băiat cuminte stă un pasionat de tatuaje. Sub hainele sale se ascunde o întreagă colecţie de tatuaje colorate, care mai de care mai trăsnite, dar cu o semnificaţie aparte.

image

Sigur nu v-aţi fi gândit că despre cântăreţul britanic Ed Sheeran este vorba, dar vă puteţi convinge după fotografii. Artistul, care a luat cu asalt topurile muzicale din Europa încă din 2011 cu piesa ”The A Team”, a trecut repede de la romanticul cu chitară la băiatul super tatuat, idolatrizat de o mulţime de fane. În noul său videoclip pentru piesa "Shape of You", care, la o lună de la lansare a strâns peste 284 milioane de vizualizări pe YouTube, a arătat tuturor impresionanta colecţie de tatuaje, fiind surprins la bustul gol în timp ce se antrena la un sac de box.

În mod surprinzător, cântăreţul de 26 de ani are peste 60 de tatuaje şi nu vrea să se oprească aici. Dar niciunul nu este făcut la întâmplare, fiecare desen având o poveste. Ed a dezvăluit istoria câtorva dintre tatuajele sale colorate. "Nu le-aţi fi văzut niciodată dacă purtam un costum. Dacă nu mi-aş fi dat tricoul jos pentru acest clip, atunci nimeni nu ar fi ştiut că am atât de multe tatuaje.", a declarat Ed pentru The Sun.

Iată ce semnifică câteva dintre desenele de pe pielea artistului!

Pentru a marca cele trei concerte sold-out de pe stadionul Wembley din iulie 2015, Ed şi-a făcut un tatuaj pe piept întruchipând un leu: "Emblena Angliei are trei lei, aşa că mi-am făcut şi eu unul", a spus cântăreţul.

Ursuleţul drăguţ de pluş de sub tatuajul cu copac este chiar reprezentarea poreclei din copilărie a artistului, "Teddy", în timp ce copacul reprezintă arborele genealogic al său, demonstrând că este un băiat familist.

Frunzele verzi care înconjoară tatuajul său cu "Festina Lente" simbolizează cercul vieţii. În onoarea turneului său din 2012 cu Snow Patrol şi-a desenat un fulg de nea. Piesele de puzzle semnifică fiecare parteneră a lui Ed, iar locul liber l-a păstrat pentru viitoarea sa soţie.

Tatuajul cu inima frântă are o semnificaţie aparte: "Este o inimă ruptă cu un semn de interzis, tatuată în cinstea unei melodii de pe albumul Hearts Don’t Break Around Here", a spus Ed.

Foto: Instagram, Twitter, Captură videoRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg