Un celebru top-model Victoria’s Secret, pictorial incendiar în lenjerie intimă: cum arată la 6 luni după ce a născut. Mesajul ei pentru femei, după ce a trecut printr-o boală severă

31 mai, 2021
1 rom2 png png

Este model Victoria’s Secret şi chiar dacă a născut în decembrie, uimeşte cu trupul impecabil, într-un pictorial sexy. E drept, o ajută şi vârsta: frumuseţea olandeză are doar 25 de ani.

Romee Strijd se simte ca peştele în apă când pozează în lenjerie sexy. Şi-a început cariera de top model în adolescenţă, iar în 2018 s-a căsătorit cu Laurens van Leeuwen, cu care are o fetiţă născută în decembrie 2020, Mint.

Romee arată spectaculos, chiar dacă viaţa i-a oferit şi provocări de sănătate: ani de zile s-a luptat cu sindromul ovarelor polichistice, dar e fericită că în ciuda acestui diagnostic, este o mămică tânără.

stanga
dreapta
2 rom1 png png
3 rom2 png png
4 rom3 png png
5 rom4 png png

Pe paginile sale de socializare postează fotografii în legătură cu provocările maternităţii şi a scris: ”Am fost diagnosticată acum doi ani cu sindromul ovarelor polichistice, după ce timp de şapte ani nu am avut menstruaţie. Mă bucur că ea a revenit şi că am putut rămâne însărcinată. Către toate femeile care luptă să devină mame, vă doresc să credeţi în voi, să fiţi blânde cu corpul vostru şi să nu vă lăsaţi afectate prea tare de gândurile negative.”