Un celebru top-model Victoria’s Secret, pictorial incendiar în lenjerie intimă: cum arată la 6 luni după ce a născut. Mesajul ei pentru femei, după ce a trecut printr-o boală severă

31 mai, 2021
1 rom2 png png

Este model Victoria’s Secret şi chiar dacă a născut în decembrie, uimeşte cu trupul impecabil, într-un pictorial sexy. E drept, o ajută şi vârsta: frumuseţea olandeză are doar 25 de ani.

Romee Strijd se simte ca peştele în apă când pozează în lenjerie sexy. Şi-a început cariera de top model în adolescenţă, iar în 2018 s-a căsătorit cu Laurens van Leeuwen, cu care are o fetiţă născută în decembrie 2020, Mint.

Romee arată spectaculos, chiar dacă viaţa i-a oferit şi provocări de sănătate: ani de zile s-a luptat cu sindromul ovarelor polichistice, dar e fericită că în ciuda acestui diagnostic, este o mămică tânără.

Pe paginile sale de socializare postează fotografii în legătură cu provocările maternităţii şi a scris: ”Am fost diagnosticată acum doi ani cu sindromul ovarelor polichistice, după ce timp de şapte ani nu am avut menstruaţie. Mă bucur că ea a revenit şi că am putut rămâne însărcinată. Către toate femeile care luptă să devină mame, vă doresc să credeţi în voi, să fiţi blânde cu corpul vostru şi să nu vă lăsaţi afectate prea tare de gândurile negative.”Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg