Un concurent în flăcări intră în Imperiul Leilor. Dan Şucu: ”Sper din toată inima ca băieţii mei să nu afle de tine”

6 aprilie, 2021
1 flacari jpg jpeg

Imperiul Leilor găzduieşte miercuri noi afaceri cu potenţial şi antreprenori cu viziune, care vin să caute finanţare pentru visul lor. Dan Şucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu şi Dragoş Petrescu vor negocia dur pentru propunerile bune, dar se vor retrage rapid din discuţiile cu cei care n-au şanse să dea randament.

Un concurent va intră în flăcări, la propriu, în Imperiul Leilor, şi le va propune investitorilor asocierea într-un business departe de zona lor de confort. ”Am venit să vă prezint cea mai sigură meserie din lume. Îmi place mult riscul, adrenalina, dar îmi place foarte mult şi controlul”, va spune acesta miercuri seară. Surprins de modul în care-şi va face apariţia tânărul, Dan Şucu recunoaşte că nu şi-ar dori ca băieţii lui să afle de meseria pe care acesta o are: ”Sper din toată inima ca băieţii mei să nu afle de tine”, va spune leul. Cum vor reacţiona ceilalţi lei, dar şi dacă propunerea lui va primi investiţie, vedem în ediţia din această săptămână.

Tot mâine  intră în show a şasea felină: Bossulică. Cu toate că până acum în Imperiul Leilor n-a călcat nicio pisică, săptămâna aceasta, vom vedea cum un întreg business este condus de un motan, care ştie cum trebuie să meargă treaba în business-ul lui. Acesta vine în Imperiu însoţit de doi tineri care se autointitulează ”sclavii lui Bossulică”: ”Este prima pisică angajată în România, e influencer şi antreprenor. Fără acordul lui nu iese nimic din atelierul nostru, iar acum are nevoie de o felină mult mai mare, care să-l sprijine”, vor spune aceştia. Dacă-şi va găsi acesta un loc la masa felinelor puternice sau va pleca acasă cu coada între picioare, aflăm miercuri.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg