Un cuplu cool! Și Keanu Reeves și-a dus iubita la curse, dar în Germania

9 iulie, 2024

În weekend, actorul și partenera sa de viață, Alexandra Grant, au fost în centrul atenției la Marele Premiu MotoGP din Germania.

Keanu Reeves și Alexandra Grant, the IT couple de la MotoGP Grand Prix. FOTO: Profimedia
Keanu Reeves și Alexandra Grant, the IT couple de la MotoGP Grand Prix. FOTO: Profimedia

Marile evenimente sportive europene au început să atragă tot mai multe staruri de la Hollywood. O dovedesc chiar ultimele campionate de pe continent. Dacă zilele trecute Brad Pitt a fost văzut la Marele Premiu de Formula 1 de la  Northampton cu Ines de Ramon, și Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant, și-au făcut apariția la o cursă de motociclete în Germania. Iar fanii s-au bucurat să-l vadă pe actor într-o formă de zile mari și cu un nou look.

Actorul din „John Wick”, în vârstă de 59 de ani, și artista din domeniul artelor vizuale, în vârstă de 54 de ani - au avut o ieșire casual chic, complet relaxată, la MotoGP Liqui Moly Motorrad Grand Prix în Germania.

Îmbrăcat cu un total look din jeans închis la culoare și bocanci, starul hollywoodian emana un aer aparte, cu noua lui coafură rebelă și cu barba lăsată să crească. Alături de el, Alexandra Grant era foarte în elementul său, abordând o ținută obișnuită, tot cu jeanși închiși la culoare, o bluză bleu cu nasturi metalici pe umeri și o pereche de pantofi sport.

Ceea ce era vizibil și chiar contagios pentru cei din jur era starea lor de relaxare totală, glumele și râsetele făcându-i și pe cei care îi însoțeau să fie la fel de binedispuși. Ba chiar, la un moment dat, au fluturat și celebrul steag în carouri.

Deși e un timid în public și are o personalitate mai retrasă, Keanu Reeves este un mare pasionat al sporturilor cu motor și a tot ce ține de viteză și adrenalină. Iar evenimentul MotoGP a fost o alegere perfectă pentru cuplu, având în vedere că și Keanu Reeves și-a fondat propria companie de motociclete personalizate, ARCH Motorcycle, în 2011. 

FOTO: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Brad Pitt si Ines de Ramon la circuittul de Formula 1 de la Silverstone   profimedia 0888123505 jpg
Simone Biles   GettyImages 2160036162 jpg
Ca fetele, un nou film cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Lora, Alina Eremia si Marian Ralea (7) jpeg
margot robbie premiile critics choice 2024 getty2 jpg
Foto advertorial Altex
Maluma la Neversea 2 png
Ana și Daniel Pavel nuntă image00007 (5) jpg
neti sandu
Victoria Beckham si David Beckham la 25 de ani de la casatorie, nunta de argint   Facebook jpg