Un fost finalist al concursului "Supravieţuitorul" îşi încearcă norocul la Exatlon

28 august, 2018
iulian2 1 jpg jpeg

După un prim sezon în care a înregistrat un succes fenomenal, reality show-ul Exatlon revine, de mâine, pe TV.

Iulian, în concursul Supravieţuitorul

Miercuri, 29 august, de la ora 19.30, are premiera noului celui de-al doilea sezon „Exatlon“, la Kanal D.   10 Faimoşi şi 10 Războinici se aruncă într-o luptă reală pentru premiul de 100.000 de Euro în pesajul exotic al Republicii Dominicane.

Cum era de aşteptat, printre cei 20 de concurenţi care se luptă pentru marele premiu sunt foarte mulţi actuali sau foşti sportivi profesionişti.

Iar unul dintre numele surprinzătoare de tabăra războinicilor este braşoveanul de 21 de ani Iulian Pîtea, fost component al lotului naţional de sărituri cu schiuri, care, culmea, s-a clasat pe locul doi în finala unui alt concurs de anduranţă: Supravieţuitorul de pe ProTV, în urmă cu doi ani.

image

Declarat "Cel mai bun săritor cu schiurile" din România, în 2014, la vârsta de doar 16 ani, Iulian a decis să se retragă din sport după un episod tulburător: concurentul a fost bătut de antrenorul său şi lăsat cu chipul desfigurat.

"Eram în şedinţă, în Slovenia, lângă Kranj. 27 noiembrie 2015, pe la ora 11. A avut mereu un reproş. Că am kilograme în plus. În ziua aia mi-a bătut obrazul că am mâncat prea mult. I-am spus că am făcut-o împreună cu fiul lui, care e şi el săritor. Atunci s-a înfierbântat. Mi-a strigat să nu-l bag în aceeaşi oală şi pe copil. I-am spus că ăsta e adevărul. Ţin minte doar că m-a lovit de mai multe ori în cap şi m-a dat cu capul de o margine", a povestit Iulian pentru gsp.ro.

image

Ei bine, tânărul care lucrează astăzi ca instructor de schi şi care a fost la un pas să câştige 100.000 de euro la Supravieţuitorul, are mari şanse să ajungă departe la Exaton, fiind foarte fit, tânăr şi ambiţios.Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg