Un model Playboy i-a cerut scuze Melaniei că a avut relaţii cu Trump. Cu cine o compara fostul preşedinte

10 noiembrie, 2020
1 donald jpg jpeg

Karen McDougal, o altă fostă amantă a preşedintelui Donald Trump, i-a cerut scuze  Melaniei pentru că a avut o aventură cu soţul ei.

Un fost model Playboy, Karen McDougal întregeşte lista femeilor cu care preşedindetele Trump a avut relaţii. Karen spune că a avut o aventură cu Donald în 2006. Într-un interviu acordat CNN, McDougal şi-a amintit un compliment ciudat pe care l-a primit de la Donald în timp ce se întâlneau. Trump o compara pe vedeta Playboy cu fiica sa, Ivanka. „A spus că sunt frumoasă ca ea şi o fată deşteptă. Am auzit multe despre Ivanka’’.

McDougal a adăugat că nu i s-a părut ciudată această comparaţie, deoarece este evident că Donald este foarte mândru de Ivanka.

Ştiu că mulţi oameni cred că este ciudat, dar nu cred că este straniu că un tată îşi iubeşte fiica atât de mult încât se laudă cu ea? Eu mă laud cu câinele meu.

Cu această ocazie, Karen şi-a cerut scuze faţă de Prima Doamnă, Melania Trump. Ce pot spune altceva decât că îmi pare rău.

Melania nu a răspuns la scuzele lui Karen. Este uşor de înţeles sentimentele încercate de Fosta primă doamnă, având în vedere că povestea cu McDougal a avut loc cam în acelaşi timp cu presupusa aventură a lui Trump cu o vedetă porno, Stormy Daniels.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg