Un nou caz #MeToo? Brooke Shields spune că a fost violată de o "persoană din industrie"

7 februarie, 2023

În viitorul documentar despre viața și cariera sa, „Pretty Baby“, actrița descrie în detaliu o agresiune pe care a suferit-o din partea cuiva din branșă.

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia

Actrița Brooke Shields povestește că avea 20 de ani când s-a întâlnit cu un bărbat - pe care îl considera un prieten - pentru a lua cina, apoi a mers în camera de hotel a acestuia pentru a comanda un taxi spre casă, în timp ce el a părăsit camera. La scurt timp, spune ea, acesta s-a întors în cameră, unde a atacat-o.

Era chiar pe mine. A fost ca la lupte“, spune Brooke Shields, adaugând că, la momentul respectiv, s-a învinovățit pentru că a băut vin și s-a dus în camera lui.

Ea povestește această întâmplare în serialul documentar „Pretty Baby“, regizat de Lana Wilson pentru ABC News/Hulu, care a avut premiera la Sundance. Numit după unul dintre filmele sale, documentarul explorează modul în care a devenit un obiect al dorinței sexuale pe când era încă o tânără adolescentă, prin intermediul unui trio de filme - „Pretty Baby“, „The Blue Lagoon“ și „Endless Love“ - precum și prin reclamele sale pentru blugii Calvin Klein. De altfel, Brooke Shields a devenit, la vârsta de 14 ani, cel mai tânăr model care a apărut vreodată pe coperta revistei „Vogue“.

Actrița a declarat întotdeauna că, în ciuda imaginii sale sexualizate și a faimei sale globale la o vârstă fragedă, a scăpat întotdeauna de cele mai grave tipuri de comportament, detaliate acum pe larg în mișcarea #MeToo - datorită, credea ea, propriei sale atitudini conservatoare și a mamei-manager Teri, o femeie feroce și protectoare, care o însoțea pe platourile de filmare și în turnee.

Cu toate acestea, documentarul dezvăluie, de asemenea, cât de inconfortabil se simțea ea ca tânără actriță în timpul scenelor de sex, precum cele filmate de regizorul „Endless Love“, Franco Zeffirelli, lucru despre care a vorbit Festivalul Sundance. Anterior, ea a povestit cum producătorii au încurajat o idilă în afara ecranului între ea și Christopher Atkins, colegul ei de platou din „Blue Lagoon“, în ciuda vârstei lor de 14, respectiv 18 ani.

„Pretty Baby“ a fost proiectat la Festivalul de Film Sundance și va fi difuzat în curând pe Hulu.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg