Un nou caz #MeToo? Brooke Shields spune că a fost violată de o "persoană din industrie"

7 februarie, 2023

În viitorul documentar despre viața și cariera sa, „Pretty Baby“, actrița descrie în detaliu o agresiune pe care a suferit-o din partea cuiva din branșă.

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia

Actrița Brooke Shields povestește că avea 20 de ani când s-a întâlnit cu un bărbat - pe care îl considera un prieten - pentru a lua cina, apoi a mers în camera de hotel a acestuia pentru a comanda un taxi spre casă, în timp ce el a părăsit camera. La scurt timp, spune ea, acesta s-a întors în cameră, unde a atacat-o.

Era chiar pe mine. A fost ca la lupte“, spune Brooke Shields, adaugând că, la momentul respectiv, s-a învinovățit pentru că a băut vin și s-a dus în camera lui.

Ea povestește această întâmplare în serialul documentar „Pretty Baby“, regizat de Lana Wilson pentru ABC News/Hulu, care a avut premiera la Sundance. Numit după unul dintre filmele sale, documentarul explorează modul în care a devenit un obiect al dorinței sexuale pe când era încă o tânără adolescentă, prin intermediul unui trio de filme - „Pretty Baby“, „The Blue Lagoon“ și „Endless Love“ - precum și prin reclamele sale pentru blugii Calvin Klein. De altfel, Brooke Shields a devenit, la vârsta de 14 ani, cel mai tânăr model care a apărut vreodată pe coperta revistei „Vogue“.

Actrița a declarat întotdeauna că, în ciuda imaginii sale sexualizate și a faimei sale globale la o vârstă fragedă, a scăpat întotdeauna de cele mai grave tipuri de comportament, detaliate acum pe larg în mișcarea #MeToo - datorită, credea ea, propriei sale atitudini conservatoare și a mamei-manager Teri, o femeie feroce și protectoare, care o însoțea pe platourile de filmare și în turnee.

Cu toate acestea, documentarul dezvăluie, de asemenea, cât de inconfortabil se simțea ea ca tânără actriță în timpul scenelor de sex, precum cele filmate de regizorul „Endless Love“, Franco Zeffirelli, lucru despre care a vorbit Festivalul Sundance. Anterior, ea a povestit cum producătorii au încurajat o idilă în afara ecranului între ea și Christopher Atkins, colegul ei de platou din „Blue Lagoon“, în ciuda vârstei lor de 14, respectiv 18 ani.

„Pretty Baby“ a fost proiectat la Festivalul de Film Sundance și va fi difuzat în curând pe Hulu.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg