Un nou membru în familia Trump! Ivanka a dat vestea, fericită

21 noiembrie, 2023

Fiica lui Donald Trump a prezentat fanilor din online cel mai nou membru al familiei. Și da, nu este vorba de vreun bebeluș, ci de un blănos, cum poate mulți ați ghicit.

Ivanka Trump    GettyImages 1005682844 jpg

S-a mărit familia Trump. Ivanka a făcut anunțul, fericită! În weekend, ea a împărtășit câteva fotografii cu noul membru adorabil al familiei ei: Simba, un câine de salvare din Alabama, care se alătură unui hamster și altui câine. Gestul este unul lăudabil, mai ales având în vedere că patrupedul a fost salvat.

Iată ce mesaj a transmis Ivanka Trump: ”Acum două săptămâni l-am adus acasă pe metisul nostru inimos și caraghios Simba, o corcitură între labrador și ciobănesc german de la Adăpostul câinilor mari. Acest mic războinic era abandonat când a fost găsit pe o autostradă din Alabama. Simba li se alătură lui Winter și Chester, un alt prieten blănos pe care l-am luat recent în familie. Bun venit acasă, Simba!”. 

Imaginile cu animăluțele familiei sunt adorabile.

Ivanka Trump și animăluțele familiei, Instagram (1) jpg

Postarea este alcătuită din mai multe imagini, inclusiv Simba pozând alături de Ivanka, soțul ei, Jared Kushner și copiii lor Arabella, Theodore și Joseph.

În fotografii se observă cu ochiul liber cât de fericiți sunt în compania animăluțelor. Este lăudabil de fiecare dată când o persoană celebră vorbește despre salvarea animăluțelor din adăposturi.

Când ești doritor de un animăluț nou, este minunat să dai o șansă celor în situații grele. Mult mai bine decât să cumperi un suflet de la magazin.

Într-o casă unde sunt copii mai ales, salvarea unui cățeluș sau a unei pisicuțe este o lecție de viață.

Ivanka Trump a împlinit 42 de ani la sfârșitul lunii octombrie. Ea a distribuit într-o postare imagini de familie realizate la petrecerea sa, unde a chefuit cu prietenii și familia la reședința nouă din Miami, recent renovată.

Proprietatea este situată pe insula Indian Creek din Miami, un cartier cunoscut pentru casele sale de lux și pentru faptul că acolo își au sediul celebrități precum Tom Brady, Jeff Bezos și Lauren Sanchez.

Foto: Getty Images și InstagramRecente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg