Un nou membru în familia Trump! Ivanka a dat vestea, fericită

21 noiembrie, 2023

Fiica lui Donald Trump a prezentat fanilor din online cel mai nou membru al familiei. Și da, nu este vorba de vreun bebeluș, ci de un blănos, cum poate mulți ați ghicit.

Ivanka Trump    GettyImages 1005682844 jpg

S-a mărit familia Trump. Ivanka a făcut anunțul, fericită! În weekend, ea a împărtășit câteva fotografii cu noul membru adorabil al familiei ei: Simba, un câine de salvare din Alabama, care se alătură unui hamster și altui câine. Gestul este unul lăudabil, mai ales având în vedere că patrupedul a fost salvat.

Iată ce mesaj a transmis Ivanka Trump: ”Acum două săptămâni l-am adus acasă pe metisul nostru inimos și caraghios Simba, o corcitură între labrador și ciobănesc german de la Adăpostul câinilor mari. Acest mic războinic era abandonat când a fost găsit pe o autostradă din Alabama. Simba li se alătură lui Winter și Chester, un alt prieten blănos pe care l-am luat recent în familie. Bun venit acasă, Simba!”. 

Imaginile cu animăluțele familiei sunt adorabile.

Ivanka Trump și animăluțele familiei, Instagram (1) jpg

Postarea este alcătuită din mai multe imagini, inclusiv Simba pozând alături de Ivanka, soțul ei, Jared Kushner și copiii lor Arabella, Theodore și Joseph.

În fotografii se observă cu ochiul liber cât de fericiți sunt în compania animăluțelor. Este lăudabil de fiecare dată când o persoană celebră vorbește despre salvarea animăluțelor din adăposturi.

Când ești doritor de un animăluț nou, este minunat să dai o șansă celor în situații grele. Mult mai bine decât să cumperi un suflet de la magazin.

Într-o casă unde sunt copii mai ales, salvarea unui cățeluș sau a unei pisicuțe este o lecție de viață.

Ivanka Trump a împlinit 42 de ani la sfârșitul lunii octombrie. Ea a distribuit într-o postare imagini de familie realizate la petrecerea sa, unde a chefuit cu prietenii și familia la reședința nouă din Miami, recent renovată.

Proprietatea este situată pe insula Indian Creek din Miami, un cartier cunoscut pentru casele sale de lux și pentru faptul că acolo își au sediul celebrități precum Tom Brady, Jeff Bezos și Lauren Sanchez.

Foto: Getty Images și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
FotoJet J Lo jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg