Un nou personaj incomod îşi face apariţia în serialul Adela. Cine este Andrei Barbu

2 martie, 2022
5 andrei jpg jpeg

Serialul Adela surprinde cu un nou personaj, pe cât de incomod, pe atât de comic, care va avea un rol important în afacerea familiei Andronic.

Astfel, începând din această săptămână, actorul Andrei Barbu va juca rolul lui Marius Ionescu, un individ aflat pe o poziţie de conducere în cadrul televiziunii familiei Andronic. „Marius Ionescu este, cu siguranţă, un personaj incomod. Deocamdată nu pentru toată lumea, ci doar pentru cei care lucrează sau pretind că lucrează la televiziunea Andronicilor. Pe scurt, Ionescu pune beţe în roate, iar pentru mine e o mare bucurie să îl ajut să facă asta!”, spune Andrei Barbu.

Actorul nu este deloc străin de platourile de filmare de la serial. Dacă telespectatorii şi-l pot aminti din rolul lui Dănuţ, în serialul Sacrificiul, în proiectul Adela, Andrei este implicat încă din primul sezon, făcând parte şi din echipa de producţie, ca script supervisor şi acting coach.  „Făcând parte din echipa serialului Adela, a fost cu atât mai simplu să înţeleg lumea în care se învârte Ionescu şi să-i acord spaţiu şi timp pentru a-şi exprima opiniile”, a mai completat el.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg