Un sărut așteptat, spre deliciul fanilor ”Sex and the city”. Carrie reia o veche poveste de iubire

10 februarie, 2023
Sarah Jessica Parker și John Corbett, Profimedia (2) jpg

Fanii ”Sex and the city” vor fi foarte încântați de surpriza pe care le-o rezervă producătorii și scenariștii faimosului serial, care rulează acum sub numele de ”And Just Like That”.

Carrie își reia povestea de iubire cu unul dintre bărbații importanți ai vieții sale, mai ales că în primul sezon ”And Just Like That” Big, marea iubire a lui Carrie, a murit.

Sarah Jessica Parker și John Corbett, Profimedia (3) jpg

13 ani mai târziu, Carrie și-a păstrat stilul vestimentar inconfundabil, de divă din New York și reînnoadă legătura amoroasă cu unul dintre bărbații cu care ar fi trebuit să se căsătorească, la tinețe: Aidan.

Aidan Shaw a fost logodnicul lui Carrie Bradshaw timp de două sezoane ale celebrului serial ”Sex and the city”. Acum, cei doi se sărută ca în tinerețe, în fața apartamentului lui Carrie din New York.

Interpreta lui Carrie, Sarah Jessica Parker, are acum 57 de ani și aceeași siluetă fină, care îi permite vestimentații extravagante. Anii au trecut însă mult mai vizibil peste interpretul lui Aidan Shaw, John Corbett.

Momentul celor doi este adorabil și nu vă faceți griji, chiar dacă fotografiile au fost oferite presei, serialul va păstra cele mai picante surprize doar pentru a fi vizionate pe HBO Max, canalul care găzduiește dintotdeauna aventurile celor patru prietene, rămase acum trei.

Martorii au observat chimia reală care există și acum între actorii Sarah Jessica Parker și John Corbett.

Această reuniune vine la 13 ani după ”Sex and the city” filmul, când John Corbett a filmat ultima oară cu Sarah Jessica Parker. Secvența a avut loc în Abu Dhabi, destinația luxoasă în care ajunseseră Carrie, Charlotte, Miranda și Samantha. Conform scenariului, Carrie era logodită cu Mr. Big, iubirea vieții sale, dar și-a permis un flirt și o cină cu fostul, aflat acolo și el. Atunci au filmat ultima scenă a sărutului dintre ei.

Iată-i și acum, la fel de de intenși, promițând un sezon incendiar ”And Just Like That”. Să fie Aidan cel din urmă iubit al lui Carrie? Rămâne de văzut.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg