Una dintre cele mai frumoase românce se pregătește să devină din nou mamă. Bebe nr 2 este pe drum

16 noiembrie, 2023

Superba Catrinel Menghia va deveni mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut de româncă pe contul său de socializare.

FotoJetMenghia jpg

Catrinel Menghia a legat marele anunț de apariția pe coperta revistei Donna Moderna. Iată cum a scris fotomodelul celebru: „Miile mele vieți + una. Îi mulțumesc revistei Donna Moderna pentru că a sintetizat o întreagă existență în acest titlu”.

 În fotografie, se poate observa și burtica ei de gravidă. În secțiunea de comentarii, fanii au felicitat-o imediat și i-au transmis gândurile lor bune.

Catrinel Menghia a publicat inclusiv și în secțiunea Instagram Story două cadre cu burtica de gravidă. Într-una dintre imagini, fiica ei, Caroline Léon, îi pupă burtica.

Așa cum se observă deja, sarcina este destul de avansată.

catrinel2 jpg
catrinel1 jpg

Catrinel Menghia este considerată de mulți ani deja unul dintre cele mai de succes modele la nivel internațional, apărând în multiple editoriale foto și campanii ale brandurilor de renume.

Catrinel Menghia Marlon a devenit pentru prima dată mamă pe 25 februarie 2019, modelul român anunțând acest lucru pe Instagram, prin intermediul unei imagini. Actrița publică frecvent fotografii adorabile cu fetița ei, Caroline Léon, pe care o are alături de partenerul ei, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico.

În luna octombrie a anului 2022, Catrinel Menghia a primit un premiu la Rome Film Fest pentru regia debutului în scurtmetraj. Ea a fost recompensată cu premiul special Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului „Ossa / Bones”, realizat împreună cu Daniele Testi și prezentat în premieră mondială în secțiunea paralelă „Alice nella città a Festa del Cinema di Roma” (Rome Film Fest).

Peste hotare, Catrinel este cunoscută drept Marlon, nu Menghia. Inclusiv site-ul său de prezentare este structurat tot sub numele Catrinel Marlon. Potrivit acestuia, bruneta s-a născut la 1 octombrie 1985. Pe urmele tatălui ei, campion la 400 de metri garduri olimpic, Catrinel a devenit sportivă, înainte de a fi descoperită la vârsta de șaisprezece ani de un impresar, în timpul unei excursii școlare la București. După șase luni, se muta în capitala României, unde și-a început cariera de model. Originile italo-române au captat atenția multor case importante, inclusiv Giorgio Armani și Lise Charmel. Catrinel și-a început cariera de actorie participând în diferite producții, printre care La città ideale regizat de Luigi Lo Cascio și Tutti i rumori del mare regizat de Federico Brugia.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg
Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg
Jennifer Lopez, Profimedia jpg
banner rona hartner png
rona hartner