Una dintre ultimele imagini cu Betty White. Cum arăta actriţa înainte să moară?

18 ianuarie, 2022
1 betty w 1 jpg jpeg

Asistenta actriţei a publicat o imagine comemorativă, întrucât Betty White ar fi împlinit pe 17 ianuarie 100 de ani.

Aceasta este una dintre ultimele imagini cu îndrăgita actriţă. Şi publicarea sa este modul asistentei sale de a o omagia, după ce s-a stins la sfârşitul anului 2021.

”Bună, tuturor! Eu sunt Kiersten, asistenta lui Betty”, a scris femeia pe Facebook, pe pagina oficială a lui Betty White. ”În această zi specială, vreau să împărtăşesc cu voi una dintre ultimele imagini cu ea. Fotografia a fost făcută pe 20 decembrie 2021. Era frumoasă, radioasă şi fericită, ca întotdeauna”, a scris, cu emoţie, Kiersten.

3 betty w jpg jpeg

O vedem pe actriţă într-adevăr senină, într-o ţinută colorată, solară, în nuanţe de verde, însă extrem de slăbită. Cochetă ca întotdeauna, Betty White avea manichiura impecabilă, era coafată şi purta bijuterii.

Fosta asistentă i-a adus astfel un omagiu femeii care i-a fost şefă: ”Mulţumesc tuturor celor care organizaţi lucruri drăguţe azi şi în fiecare zi, pentru a face lumea mai bună.”

De ziua sa, multe vedete şi-au exprimat gândurile bune pentru Betty White, inclusiv Morgan Freeman. Iată ce a scris actorul pe Twitter: ”Viaţa este preţioasă şi aşa sunt şi prietenii pe care îi întâlnim pe drum”, a scris actorul în descrierea unei poze în care apărea alături de regretata artistă. ”La mulţi ani în Rai, Betty! Vei fi întotdeauna preţuită”, a mai scris Morgan Freeman.

De asemenea, şi Google i-a sărbătorit aniversarea, adăugând petale de tradafiri pe pagina de căutare a artistei, aluzie la Rose, personajul său din “The Golden Girls.”

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE