Unde a dispărut actriţa care a jucat-o pe Eden în serialul Santa Barbara? Ce viaţă complicată a avut Marcy Walker!

23 septembrie, 2020
6 eden1 jpg jpeg

Santa Barbara rămâne unul dintre serialele de succes ale anilor 90. Cine nu-şi aminteşte de familia Capwell? Întreaga lume a urmărit cu sufletul la gură povestea de dragoste dintre fiica celui mai bogat om din oraş a  poliţistului Cruz Castillo. Ce se întâmplă însă cu frumoasa actriţă cu păr auriu, unde a dispărut de pe ecrane la începutul anilor 2000? Suntem gata să vă asigurăm că Marcy este în viaţă. Femeia care a jucat-o pe Eden Capwell în 1992 are astăzi 58 de ani. Viaţa ei nu a fost la fel de dramatică ca cea a eroinei de pe ecran, dar nu mai puţin interesantă.

Marcy Walker  s-a născut în SUA în 1961 într-un oraş de provincie, Paduca, care se află în Kentucky. Nu avea nici măcar un an când părinţii ei au divorţat. Tatăl a luat în serios educaţia micuţei. Marcy ştie însă foarte puţin despre mama ei, deoarece părintelui ei nu-i plăcea să vorbească prea mult despre fosta soţie. Walker era militar, iar mica familie a fost nevoită să se mute constant dintr-un loc în altul. Au călătorit în toată America şi au vizitat chiar şi Orientul Îndepărtat. Călătoriile au temperat caracterul lui Marcy şi au ajutat-o să îşi construiască succesul.

În cele din urmă, familia Walkers a ajuns în Illinois, unde frumoasa blondă a mers la liceu. Aşa a decis Mary să devină actriţă şi în scurt timp a devenit vedeta clasei de dramă. Acesta a fost însă doar începutul. A primit primul rol la doar un an după absolvire, în 1980, în serialul american „All My Children”, care a fost filmat la New York. La acest proiect ea a luat parte timp de 4 ani şi chiar a fost nominalizată la Premiile Emmy.

După aceea a venit personajul legendar din „Santa Barbara”, care i-a adus lui Marcy Walker faima mondială. De dragul rolului ei, actriţa s-a mutat chiar în însorita California, lucru pe care nu l-a regretat niciodată.. Ea şi-a dedicat cinci ani din viaţă celebrului serial.

3 eden3 jpg jpeg

Mai târziu, actriţa a revenit în producţia „All My Children”, de dată pentru 10 ani. Eden a avut patru mariaje, dar toate căsătoriile ei,  exceptând-o pe ultima, nu pot fi numite fericite.

La un moment dat, actriţa şi-a dat seama că sufletul ei caută mântuirea şi , prin urmare, a început să se implice activ în acţiunile Bisericii creştine. Astăzi, Marcy este pastor şi face acte de caritate. Această femeie uimitoare studiază Biblia alături de copii şi se implică în organizarea taberelor religioase de vară.

Marcy a fost atrasă de religie încă de pe vremea când juca în „Santa Barbara”. Atunci  a primit o scrisoare de suflet  de la o  admiratoare, Carolyn Guest, care, într-un fel, a ajutat-o să îşi descopere adevărata cale. După mulţi ani, femeile s-au cunoscut şi acum sunt prietene apropiate. Marcy Walker a renunţat la cariera de actriţă pentru biserică, însă nu a regretat niciodată decizia luată.Recente pe Ok! Magazine

Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg
Colaj ie La blouse roumanie jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la început de iunie 2024, Profimedia (1) jpg
WhatsApp Image 2024 06 02 at 20 10 33 (1) jpeg
Cabral si Andreea Ibacka, nasi nunta Roxana Hulpe   Facebook 6 jpg
Adrian Sina si Anca Serea JPG
Jennifer Lopez isi anuleaza turneul   FOTO Instagram 3 jpg
Jorge   Pro TV (3) jpg
Angelina Jolie, Vivienne Jolie Pitt și Kristen Bell, Profimedia jpg
Ana Porgras si Stefania Stanila la Survivor   Pro TV jpg