Unde a fost văzută Angelina Jolie în weekend. N-a ajuns la nicio stână din România, ci...

31 octombrie, 2022
Angelina Jolie, Profimedia (3) jpg

Dezamăgire mare pentru români, Angelina Jolie nu a venit în România, așa cum a fost trâmbițat în presa românească și Elon Musk nici atât.

În schimb, marea vedetă a fost văzută la cumpărături, în SUA. Nici nu-și imaginează Angelina ce bulz delicios preparat pe grătar a ratat. Căci vedeta nu a frecventat nicio stână în weekendul acesta, ci doar un magazin alimentar din Los Angeles.

Fotografii Profimedia au surprins-o pe Angelina Jolie cu una dintre fiicele sale la Gelson, un celebru lanț de magazine. Diva a mers îmbrăcată super lejer, cu pantaloni largi și un pardesiu negru și lung. A purtat ochelari de soare, nu și mască de protecție cum își potrivise pe figură fiica sa. Copiii Angelinei sunt văzuți aproape mereu purtând mască de protecție încă din pandemie. Probabil s-au obișnuit așa de mult cu ea, că nici nu le mai vine să renunțe la purtatul acesteia preventiv.

Deși la Pro Tv un angajat al unui restaurant se jura cu mâna pe inimă că a văzut-o pe Angelina Jolie și că era foarte frumoasă, cu o rochie transparentă și verzuie, ei bine, ghinion, cum ar zice președintele Iohannis. Celebra actriță nu părea că ar avea de gând să plece prea curând din America.

Cu toate acestea, va rămâne celebră petrecerea ”lui Elon Musk”, la care Elon Musk nici nu a fost prezent.

Angelina Jolie, una dintre cele mai vânate celebrități de paparazzi, a fost văzută și fotografiată, în weekend, în Los Angeles, în timp ce mergea la cumpărături, alături de fiica ei de 14 ani, Vivienne.

În loc să fie la stâna de la Bran, Jolie și Vivienne s-au oprit la magazinul ”Gelson's Market” din cartierul Los Feliz , din Los Angeles, după cum scrie tabloidul britanic DailyMail.

Și mai spun jurnaliștii britanici c-a ieșit la cumpărături la reîntoarcerea în State după ce făcuse o vizită umanitară în zonele lovite de inundații în Pakistan, deci nu România...

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate