Unde locuieşte Anca Turcaşiu după divorţ. Actriţa a făcut o investiţie de zeci de mii de euro

31 iulie, 2020
8 anca turcasiu divort 7 jpg jpeg

Trece printr-o perioadă mai delicată din viaţa sa, dar are încredere în propriile forţe şi a pornit pe un nou drum! Anca Ţurcaşiu s-a despărţit de soţ, a plecat chiar şi din vila în care locuiau împreună. Iată unde locuieşte acum şi cum arată viaţa ei de femeie liberă. 

După anunţul divorţului, Anca Ţurcaşiu e acum privită de toţi ca o femeie liberă. S-a despărţit de cel care i-a fost soţ aproximativ 20 de ani de zile şi a pornit pe un nou drum. Artista locuia cu Cristian Georgescu într-o vilă care valorează aproximativ 300.000 de euro. Casa a fost construită pe pământul pe care l-au primit în dar de la naşul lor, de la Cristian Ţânţăreanu. Ea a lăsat totul în urmă şi priveşte spre viitor. 

Conform click.ro, aceasta şi-a cumpărat un apartament în Bucureşti, în zona Panduri. "Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorţ, dar înainte să plece la mare şi-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidenţial, situat în aceeaşi zonă, unde s-a obişnuit", a spus un apropiat de-al artistei pentru sursa citată. 

6 anca turcasiu divort 2 jpg jpeg

Anca Ţurcaşiu anunţat pe 20 iulie că a divorţat de medicul Cristian Georgescu

Anca Ţurcaşiu s-a despărţit de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Cei doi erau împreună de 23 de ani şi păreau să trăiască o iubire fără sfârşit.

"Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In braţele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului! Nu aşteptaţi nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viaţa mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă şi sigură că voi redeveni fericită şi iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie şi voi face asta până la sfârşit! Mulţumesc anticipat presei pentru linişte! Vă mulţumesc celor care mi aţi fost alături in această perioadă grea din viaţa mea! Vă mulţumesc mult! Fără voi n aş fi putut!", a fost mesajul postat de artistă pe o reţea de socializare.

2 anca turcasiu divort 6 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia