Unde mai aterizează barza la Hollywood?

14 iunie, 2019
1 blake lively gettyimages 1140826580 jpg jpeg

Primim veşti minunate de peste Ocean, unde o nouă generaţie se pregăteşte să vină pe lume la Hollywood!

Cine-şi extinde, cât de curând, familia? Odată ce mult aşteptatul bebeluş regal al Ducilor de Sussex s-a născut, pe 6 mai, putem să ne concentrăm atenţia şi asupra copiilor care urmează să vină pe lume la Hollywood. Pentru că există deja mai multe staruri aflate în diferite stadii ale sarcinii, care de-abia aşteaptă să-şi strângă pentru prima dată-n braţe micuţii.

blake lively ryan reynolds gettyimages 629980984 jpg jpeg

Blake Lively (31), de pildă, provine dintr-o familie numeroasă, cu cinci copii, şi şi-a dorit dintotdeauna mulţi urmaşi. „Vreo 30, dacă s-ar putea“, spunea prin 2012. Ei, nici chiar aşa, dar trei cu siguranţă o să fie, pentru că actriţa este deja însărcinată pentru a treia oară. Faimoasa gravidă şi-a etalat prima dată burtica pe 2 mai, când i-a fost alături soţului Ryan Reynolds la premiera din New York a filmului său, Pokémon: Detective Pikachu. Felicitări celor doi actori, care şi-au unit destinele încă din 2012 şi au deja două fetiţe, pe James (4) şi Inez (2)!

keira knightley e insarcinata cu al doilea copil2 jpg jpeg

Dacă maternitatea este floare la ureche pentru fostul star al serialului Gossip Girl, nu putem spune acelaşi lucru şi despre Keira Knightley. Actriţa mai are puţin şi îşi extinde familia, dar nici măcar hormonii sarcinii nu-i pot estompa amin¬tirile mai puţin plăcute de după prima naştere: „Femeile trec printr-un adevărat maraton fizic şi emoţional odată ce devin mame. Eu sunt o norocoasă, pentru că îmi permit ajutor în creşterea copilului, dar, chiar şi aşa, mi-e îngrozitor de greu!“ Şi asta se întâmpla după naşterea primului ei prunc, pe care a comparat-o, în mod grafic şi realist, cu un „câmp de luptă“ şi care-i amintea numai despre „voma, scaunul, sângele şi cusăturile“ din timpul travaliului. Pe măsură ce au trecut anii şi Edie (4) - fetiţa ei şi a soţului James Righton - a crescut, discursul britanicei s-a domolit într-atât încât să sperăm la o experienţă mult mai uşoară de data aceasta.

miranda kerr evan spiegel profimedia 0393942845 jpg jpeg

Că tot a venit vorba despre mijloace financiare care să asigure un trai lipsit de griji pentru moştenitorii vedetelor, un copil absolut răsfăţat va fi cel al Mirandei Kerr (35) şi al creatorului Snapchat, Evan Spielgel (28). La numai 10 luni de când cei doi soţi au devenit părinţii simpaticului Hart, fosta soţie a lui Orlando Bloom (42) a rămas iar însărcinată! „Miranda, Evan, Flynn şi Hart de-abia aşteaptă venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei!“, a declarat, printr-un comunicat de presă, îngeraşul Victoria’s Secret, care mai are un băiat, pe Flynn (8), din prima ei căsnicie, cea cu starul din trilogia Stăpânul inelelor. „Inima ţi se măreşte incredibil de mult după ce apare al doilea copil...“, rostea plină de iubire pentru băieţii ei. Dar la al treilea?...Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}