Unde se va însura George Clooney? Anunţul făcut de star! 

8 septembrie, 2014
amal alamuddin profil jpeg

Faimosul burlac de 53 de ani a anunţat de curând că el şi logodnica sa, avocata Amal Alamuddin, vor organiza ceremonia nupţială într-unul din cele mai romantice oraşe. Cuplul, logodit abia în aprilie, anul acesta, pare că se va căsători la finalul lunii acesteia.

Faimosul burlac de 53 de ani a anunţat de curând că el şi logodnica sa, avocata Amal Alamuddin, vor organiza ceremonia nupţială într-unul din cele mai romantice oraşe: Veneţia, în Italia. Cuplul, logodit abia în aprilie, anul acesta, pare că se va căsători la finalul lunii acesteia.

image

Deşi se specula că George şi Amal vor avea fericita ceremonie în casa lui, pe Lacul Como, chiar starul a anunţat că se va însura, pentru a doua oară, în oraşul de pe ape. Vestea a fost anunţată în timpul discursului de acceptare a Premiului Umanitar în cadrul galei Celebrity Fight Night, în Toscana, chiar duminică.

“Mi-am întâlnit viitoarea mireasă în Italia, cu care mă voi însura în câteva săptămâni, în Veneţia”. Între timp, mireasa s-a întâlnit cu un designer de rochii de mireasă şi a depus actele oficiale pentru căsătorie.

FOTO WENN, GETTYRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg