Unde și când va fi înmormântată Rona Hartner. Regretata artistă își cumpărase loc de veci

24 noiembrie, 2023

Vestea că Rona Hartner a murit la doar 50 de ani a întristat o țară întreagă. Căci artista era din cale afară de îndrăgită. Cu un optimism imbatabil, reușea de fiecare dată să-i binedispună pe oameni.

banner rona hartner png

Până în ultima clipă, Rona Hartner a sperat și a fost optimistă. Nu a vrut sub nicio formă să se predea disperării cancerului în fază terminală. Însă oricât de mult miza pe Dumnezeu și pe o însănătoșire spectaculoasă, așa cum i-a fost și viața, actrița s-a ocupat încă din vară și de cele lumești. Ea avea o legătură foarte directă cu fanii săi, prin intermediul Facebook. Cu regularitate, intra în direct pe platforma de socializare și oferea actualizări în legătură cu starea sa sau interviuri la TV.

Iată ce spunea în urmă cu câteva luni: 

”Acum sunt un pic mai împlinită de la cortizon, dar ăsta e singurul efect secundar pe care-l am, pentru că Dumnezeu a vrut să am un cancer care răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care este fără niciun efect secundar asupra mea.

Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun). Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță! Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier.

Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat. Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înapoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie”, a dezvăluit artista. Din păcate, cumplita boală a învins-o în data de 23 noiembrie 2023.

Rona Hartner va fi înmormântată săptămâna viitoare, la Cimitirul Bellu Catolic, din Capitală.

„ Rona Hartner va fi înmormântată la București, săptămâna viitoare la Cimitirul Bellu Catolic. Cred că este chiar ziua de joi, ziua aleasă de familie.”, a declarat Cristi Brancu în emisiunea pe care o moderează.

Foto: ArhivăRecente pe Ok! Magazine

Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg