Untold revine la Cluj. Când are loc evenimentul şi de când pot fi achiziţionate biletele

7 iunie, 2021
1 untold jpg jpeg

Muzica bună se aude din nou la Cluj! Antold se organizează din nou în perioada 9-12 septembrie.

Anunţul mult aşteptat de fani este oficial! Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile şi 4 nopţi pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artişti, organizatori şi partenerii festivalului va fi una greu de egalat şi plină de încărcătură emoţională, după aproape 2 ani de pauză.  

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, îşi deschide porţile, timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 9 şi 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puţinele festivaluri de amploare internaţională, care se va desfăşura în acest an, în întreaga lume! 

Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, România este printre primele ţări care îşi deschide porţile către publicul iubitor de festivaluri.  

UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung aşteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Şi pentru cei peste 1000 de furnizori şi 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanţia că se întâmplă a şasea ediţie UNTOLD înseamnă o relansare a activităţii după mai bine de 16 luni de pauză.  

Programat iniţial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD, spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanţie a faptului că festivalul se va putea ţine în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artişti şi în cele mai sigure condiţii. 

Ediţia din acest an vine cu o nouă poveste magică la care echipa UNTOLD lucrează de mai bine de 1 an. Bineînţeles nici în acest an nu vor lipsi cei mai mari artişti din întreaga lume, nerăbdători să reîntâlnească cel mai minunat public pe care îl are un festival. 

După aproape 2 ani de restricţii, entuziasmul celor care vor petrece la UNTOLD este nemărginit. Cu toţii avem de recuperat 2 ani de distracţie într-o singură ediţie. La ediţia aniversară din 2019 au participat peste 375.000 de persoane, în cele 4 zile de magie! 

 Primele abonamente vor fi disponibile de joi

Începând de luni, 7 iunie, fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziţiona abonamente pentru ediţia din acest an. Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la preţul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistraţi pe untold.com.  

De asemenea, toţi fanii care şi-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 şi le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediţia din 2021.  

Reprezentanţii UNTOLD au pus la dispoziţia autorităţilor toate studiile ştiinţifice şi rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranţa maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinaţi, testaţi sau cei cu anticorpi. De asemenea, Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde - Covid 19 care asigură aceleaşi 3 condiţii: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR). Experienţa, rigurozitatea şi seriozitatea organizatorilor UNTOLD, alături de măsurile de maximă siguranţă propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii. 

Organizatorii UNTOLD anunţă că pregătesc şi în acest an nume mari internaţionale şi cea mai intensă experienţă de până acum. De-a lungul anilor pe scenele festivalului Untold au urcat nume precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell ^ Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO şi mulţi alţii. Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg