Unul dintre copiii fostului cuplu Angelina Jolie - Brad Pitt s-a născut în urma unui viol! Iată povestea lui incredibilă!

5 iunie, 2019
1 gettyimages 467961836 jpg jpeg

Unul dintre cei trei copii adoptaţi ai foştilor soţi Angelina Jolie şi Brad Pitt are un trecut care bate orice dramă ecranizată! Zahara Jolie-Pitt, fiica lor de 14 ani, a venit pe lume după ce mama ei biologică a fost atacată şi violată de un necunoscut.

Mama biologică a Zaharei Jolie-Pitt, Mentewab Dawit Lebiso, şi-a spus povestea celor de la Reuter’s, care au încercat să obţină cât mai multe amănunte despre experienţa înfricoşătoare prin care a trecut aceasta în urmă cu 15 ani. Ea a vorbit despre seara în care se întorcea odată acasă şi a fost atacată de un bărbat, care s-a apropiat de ea atunci când traversa o zonă mai întunecată. “A scos un pumnal, mi-a astupat gura cu mâna lui, ca să nu pot ţipa. După aceea m-a violat şi apoi a dispărut.”

gettyimages 1135221110 jpg jpeg

Mentewab avea 24 de ani când a fost violată şi, de ruşine, dar şi de teama consecinţelor, n-a spus nimănui nimic despre oroarea la care fusese supusă. Totuşi familia ei şi toţi cei din jur au aflat ce s-a întâmplat din momentul în care sarcina ei devenea tot mai evidentă. Incapabilă să-i ofere un viitor cât de cât decent, mama biologică a plasat copilul spre adopţie. Imediat după naştere, ea s-a simţit tot mai rău şi îi era aproape imposibil să-şi îngrijească nou-născutul. În plus, de-abia dacă avea să-I ofere mâncare şi condiţii minime de trai...

Când avea numai 6 luni, micuţa Zahara a fost înfiată de Angelina Jolie dintr-un orfelinat din Etiopia, în 2005. Starul hollywoodian ştia atunci că fetiţa era orfană de ambii părinţi, iar partenerul ei, Brad Pitt, a fost de acord să devină, la scurt timp, tatăl ei adoptator.

gettyimages 56324234 jpg jpeg

Când Zahara avea 12 ani şi părinţii ei adoptatori s-au despărţit, mama biologică a fetei a cerut să ia legătura cu fiica ei. “Vreau doar ca ea să ştie că eu trăiesc şi că îmi doresc foarte mult să vorbesc cu ea. Nu-mi vreau fiica înapoi, ci doar să iau contact cu ea, să vorbesc din când în când cu ea”, a declarat Mentewab pentru Daily Mail.

2 gettyimages 845352434 jpg jpeg

În primă instanţă, imediat după naştere, Mentewab şi-a propus să păstreze copilul, în ciuda faptului că familia ei o renegase din cauza copilului ei născut în urma unui viol. O denumise Yemasrech pe Zahara, care înseamnă “veşti bune”, însă din cauza sărăciei crunte în care trăia şi a sănătăţii ei şubrede, a luat o măsură extremă – a plecat de-acasă, sătulă de lipsurile materiale, şi i-a lăsat fetiţa mamei ei s-o îngrijească, Almaz Alfneh.

La scurt timp, bebeluşul a ajuns într-un orfelinat şi a fost adoptat de Angelina Jolie pe când avea numai 6 luni. Vedetei americane i se spusese că fetiţa era orfană de ambii părinţi, care, chipurile, muriseră de SIDA, iar situaţia precară în care se afla copilul în 2005 a impresionat-o pe actriţa care a şi urgentat actele de adopţie. Zahara suferea, în orfelinatul din Etiopia, de deshidratare şi malnutriţie. Mai târziu, s-a aflat că mama biologică a micuţei era bine-mersi în viaţă şi că doreşte chiar să-şi vadă fata…

gettyimages 467961842 jpg jpeg

“Ea are acum o viaţă pe care eu nu i-aş putea-o oferi vreodată, dar tot îmi doresc să iau legătura cu ea. A crescut, e domnişoară acum şi sunt foarte mândră de ea! (…) Cu toţii murim la un moment dat şi, înainte de mor, vreau ca ea să ştie de mine şi de familia pe care o are aici, în Etiopia”, a continuat Mentewab.

gettyimages 1132179356 jpg jpeg

Mama biologică a Zaharei nu a primit niciun ajutor financiar din partea fostului cuplu hollywoodian, în ciuda averii lor cumulate de peste 500 de milioane de dolari şi a faptului că ea trăieşte într-o singură cameră mică şi mizerabilă, în care nu există nici apă curentă, ci toaletă.

“N-am primit niciun ban, dar nu-mi fac griji din partea acestui lucru şi nici nu mă dezamăgeşte asta”, a spus cea care i-a dat viaţă unuia dintre cei şase copii Jolie-Pitt. Conform legii adopţiei, nu se obişnuieşte ca fata sau băiatul adoptat să menţină legătura cu părinţii biologici, copilul cu pricina având dreptul de a-şi căuta mama sau tatăl biologici şi a avea contact cu ei abia începând cu vârsta de 18 ani.

foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg