Ups! Madonna, goală pe Internet, la 58 de ani!

8 mai, 2017
madonna young png

Ştim deja că este extravagantă şi că nu se teme să arate mai mult decât e cazul, aşa că nu ar trebui să ne surprindă să aflăm că Madonna şi-a expus, din nou, trupul pe o reţea de socializare! Iar reacţia fanilor a fost pe măsură!

Prima fotografie postată

Ei bine, asta s-a întâmplat! Zilele trecute, artista în vârstă de 58 a postat pe contul ei de Instagram două dintre cele mai îndrăzneţe fotografii, în care apare complet goală. Prima dintre ele este un close-up, pe care Madonna a descris-o „aur”, făcând referire la accesoriile pe care le poartă, iar cealaltă ne-o arată pe artistă goală, întinsă pe pat.

A arătat tot!

După cum era de aşteptat, un astfel de cadru a strâns rapid nenumărate reacţii din partea fanilor internauţi. Culmea e că nimeni nu s-a arătat deranjat de ”îndrăzneala” cântăreţei în vârstă de 58 de ani, ci dimpotrivă. Multe persoane au lăsat comentarii admirative la adresa siluetei artistei. ”Eşti uimitoare. Am 22 de ani şi silueta ta este mult mai frumoasă.”, ”Îţi mulţumesc că ne inspiri”, ”Eşti foarte sexy”, ”Asta-i rezultatul unei vieţi dedicate, disciplinate şi sănătoase”, sunt doar câteva dintre comentariile admirative ale fanilor ei.

A post shared by Madonna (@madonna) on Apr 2, 2015 at 11:03pm PDT

A post shared by Madonna (@madonna) on Apr 2, 2015 at 11:03pm PDT

Desigur, nu e prima dată când Madonna se dezbracă pe reţelele de socializare. În 2015, Regina pop a postat o fotografie în care apărea goală, ca parte dintr-un manifest. ”E ok să-ţi arăţi fundul, dar nu şi sânii? Mă înec în ipocrizia din social media”, scria, pe atunci, pe reţelele de socializare, în dreptul fotografiei respective.

În primii ani de carieră.

foto: instagram / Steven MeiselRecente pe Ok! Magazine

Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
Damian D PNG
William, Kate si Harry, pe vremea cand ieseau in cluburi   Profimedia jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg