Ups, she did it again! Britney Spears este din nou însărcinată! Poate chiar cu gemeni!

12 aprilie, 2022
britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg

Odată cu celebrarea continuă a libertăţii proaspăt recăpătate, fosta Prinţesă Pop şi-a permis să fie, din nou, mamă!

După recenta escapadă în Maui, de unde Britney Spears (40) ne transmitea un filmuleţ deloc cuminte de pe plaja imaculată, aflăm că ea şi partenerul ei de viaţă, Sam Asghari (28), s-au întors... cel puţin 3! Bine, cel puţin 4, dacă îl punem la socoteală şi pe Sawyer, căţelul lor cu ochi albaştri, pe care-l cară peste tot cu ei.

Căci fosta Prinţesă Pop tocmai a anunţat că este însărcinată într-un mesaj pe Instagram, care a adunat aproape 800.000 de like-uri în primele două ore de la postare, confirmând nişte suspiciuni ale fanilor apărute acum câteva zile, când Brit a postat o fotografie cu un bebeluş.

„Am slăbit atât de mult pentru excursia mea în Maui, doar ca să mă îngraş la loc… M-am gândit: "La naiba, ce s-a întâmplat cu stomacul meu???" Soţul meu a spus: „Nu, prostuţo, ai "o sarcină" de la mâncare!!!” Aşa că am făcut un test de sarcină... şi uhhhhh, ei bine... am un copil", a dezvăluit Britney, în stilu-i caracteristic.

"4 zile mai târziu, sunt şi mai "însărcinată" cu mâncare. Creşte! Dacă sunt doi acolo... o s-o iau razna!", spune artista, care are deja doi băieţi din mariajul cu dansatorul Kevin Federline, Sean (16) şi Jayden (15).

"Evident că nu voi ieşi la fel de mult, din cauză că paparazzi îşi iau banii pe fotografiile cu mine, aşa cum au făcut-o, din păcate, deja... Este greu, pentru că atunci când eram însărcinată am avut depresie perinatală... Trebuie să spun că este absolut oribil 😔... Femeile nu vorbeau despre asta pe atunci... Unii oameni considerau că este periculos ca o femeie să se plângă aşa, în timp ce era însărcinată... Dar acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi... Mulţumesc lui Dumnezeu că nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un mare secret… De data asta, voi face yoga în fiecare zi !!! Răspândind multă bucurie şi dragoste 💕 !!!", a mai scris ea pe Instagram.

Dacă se va dovedi că are gemeni, ar fi o frumoasă coincidenţă cu spusele lui Sam Asghari din vară, care le arunca, în treacăt, paparazzilor că "Ne-am căsătorit în taină şi avem gemeni". Pe atunci, însă, era doar o glumă amară, cu adresă la publicaţiile de scandal. "Asta este una dintre poveştile despre care habar n-am, dar am văzut-o în ziare", lămurea el atunci situaţia.

Totuşi, pe lângă depresia despre care Britney vorbeşte în premieră - şi din cauza căreia a primit tratament medicamentos nepotrivit, făcând-o să pară haotică şi instabilă psihic, trebuie spus că, după divorţul din 2007 de Kevin Federline şi pierderea custodiei fiilor săi, în 2008, timp de 13 ani cât a fost sub tutela tatălui său, ea nu a mai putut avea copii. În iunie 2021, în timpul procesului care a dus la anularea tutelei, Britney Spears dezvăluia în faţa judecătorilor că a fost drogată, forţată să participe la spectacole şi împiedicată să se recăsătorească sau să aibă alţi copii. Practic, tatăl său, Jamie Spears, a obligat-o să-şi monteze un dispozitiv intrauterin ca să nu rămână însărcinată.

Iată de ce această veste a sarcinii ei este un motiv în plus de bucurie pentru starul care s-a eliberat de sub dictatura tatălui şi care-şi poate trăi viaţa aşa cum îşi doreşte. Asta chiar dacă unele dintre acţiunile sale, precum renunţarea la haine în faţa camerei şi obsesia pentru corpul ei, n-o fac să fie mai credibilă.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}